Din Dag omsorg och service AB

Plats för bild

För att du ska kunna leva ditt liv med bibehållen kvalité trots dina begränsningar så erbjuder vi dig lyhörd och kompetent personal som stödjer dig och/eller ger den omvårdnad du behöver både vardag och helg. Det kan handla om att få dina insatser utförda på den tid som du önskar och av vem. Kontinuitet, tillgänglighet, delaktighet och inflytande är inarbetade värderingar i vår verksamhet där ett gott och bra bemötande genom­syrar hela verksamheten! Kontakta oss för ett personligt möte så informerar vi dig och eventuellt dina anhöriga mer. Vi gör din dag alltid lite bättre!

Språkkunskaper förutom svenska

Bosniska, arabiska, kantonesiska, vietnamesiska, tamil och teckenspråk.

Omvårdnad

Vi utför omvårdnad alla dagar i veckan klockan 07–22.

Vi besvarar trygghetslarm alla dagar i veckan klockan 07–22.

Fixartjänst

Vi utför fixartjänst i hela Örebro kommun, måndag–fredag klockan 8–17.

Service

Vi utför serviceinsatser i hela Örebro kommun, måndag–fredag klockan 8–17.


Serviceinsatser


Fönsterputs

Fönsterputs utförs efter dina önskemål.

Inköp

Vi utför inköp efter dina behov och önskemål. Du får gärna följa med och handla om du önskar.

Städning

Städning planeras och anpassas tillsammans med dig.

Tvätt

Tvätt utförs naturligtvis efter dina önskemål i din bostad eller närliggande tvättstuga.

Din delaktighet och ditt inflytande är en förutsättning och självklarhet för att insatserna ska kunna utföras till din belåtenhet. Din dag är din och vi är till för dig!

Trygghet och bemötande

Din trygghet genom vårt bemötande! Bemötandet från våra medarbetare till dig som kund är en av våra kvalitetsgarantier. Genom ett alltid bra bemötande får du dina insatser utförda så att du ska kunna känna dig helt och fullt trygg med den personal som kommer hem till dig. Hela verksamheten präglas av en atmosfär av delaktighet och inflytande för dig och för medarbetarna, då vi ser en god kommunikation som en förutsättning för kvalité inom såväl arbetsmiljö som för din säkerhet och trygghet.

Kontinuitet

Vi på Din Dag arbetar med att alltid sätta dig som kund främst. Genom en hög grad av kontinuitet skapas det goda relationer mellan dig och de som utför insatser hemma hos dig. Under normala omständigheter har vi som mål att det är en till fem personer beroende hur mycket insatser du är beviljad. Nu under rådande pandemi kan vi tyvärr inte lova så få personal relaterat till att vi har högre sjukfrånvaro än annars. Vi är lyhörda och lyssnar alltid på dig som kund och kontinuiteten är fortfarande hög och god trots ibland snabb omplanering relaterat till pandemin.

Kompetens

Undersköterskor, sjuksköterska, vårdbiträden, lokalvårdare och personal som är utbildade inom kost, matlagning och hälsa.

Godkänd leverantör

Kontakt

Företagets namn: Din Dag omsorg och service AB.
Driftsform: Aktiebolag.
Adress: Stenbackevägen 6, 702 25 Örebro.

Verksamhetsansvarig: Katarina Persson

Kontaktpersoner:

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Du måste skriva in dina synpunkter för att kunna skicka meddelandet

Tack för ditt svar!