Din Dag omsorg och service AB

Din Dag - omsorg och service AB logga

Du ska kunna leva ditt liv med hög kvalitet, bli lyssnad på och få det stöd du behöver av kompetenta medmänniskor som verkligen bryr sig om dig. För att varje dag är din dag. Vi finns för dig veckans alla dagar, såväl vardag som helg, för att ge stöd och omvårdnad enligt dina önskemål.

Inriktning, profil och kompetens

Kontinuitet, tillgänglighet, delaktighet och inflytande är värderingar som genomsyrar hela vår verksamhet. Det är så vi skapar goda relationer, ett bra bemötande och större trygghet för dig. Bland våra kompetenta och lyhörda medarbetare finns sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträden, lokalvårdare och utbildad personal inom kost, mat­lagning och hälsa. Alltid med ett bra bemötande och ambition att göra din dag lite bättre.

Språkkunskaper förutom svenska

Bosniska, arabiska, syrianska, kurdiska och teckenspråk.

Våra tjänster

Omvårdnad

Vi utför omvårdnad alla dagar i veckan klockan 7–22 enligt ditt biståndsbeslut. Vi besvarar trygghetslarm alla dagar i veckan klockan 7–22. Om du har insatser på natten är det alltid personal från Örebro kommuns nattorganisation inom hemvården som kommer till dig oavsett vilken utförare som hjälper dig mellan 7–22.

Fixartjänst

Vi utför fixartjänst åt dig upp till fyra timmar/år.

Service

Vi utför serviceinsatser måndag–fredag klockan 8–17 enligt ditt biståndsbeslut. Vid särskilda skäl utför vi servicetjänster på andra tider.

Följande erbjuds:

  • Fönsterputs.
  • Inköp.
  • Städning.
  • Tvätt.

Tilläggstjänster/hushållsnära tjänster (tjänster som inte ingår i biståndsbeslut)

Som tillägg erbjuder vi RUT - tjänsterna städ, tvätt, fönstertvätt, matlagning och omvårdnad i hela Örebro kommun.

Trygghet och bemötande

Vårt bemötande, din trygghet. Bemötandet från våra medarbetare är en av våra kvalitetsgarantier. Du ska kunna känna dig helt och fullt trygg med den personal som kommer hem till dig.

Hela vår verksamhet präglas av delaktighet och inflytande, både för dig och våra medarbetare. Vi anser att bra kommunikation och ett trevligt bemötande är en förutsättning för hög kvalitet. Vi har även kollektivavtal. Med trygga anställningsformer och en bra arbetsmiljö för våra medarbetare ökar tryggheten även för dig.

Delaktighet och kontinuitet

Med kontinuitet skapas goda relationer mellan dig och våra medarbetare. Vi garanterar dig ett fåtal personal så att det är bekanta ansikten som utför insatserna hemma hos dig. Beroende på hur mycket insatser du är beviljad så är vår målsättning att det är mellan en och fem personer som utför dem hemma hos dig.

Självklart kan du önska när och vem som utför insatserna i ditt hem. Tillsammans med dig skriver vi en genom­förande­plan där vi lyssnar på alla dina önskemål hur ditt biståndsbeslut ska genomföras. Du väljer vilken kontaktperson du vill ha, vilka övriga personal som besöker dig och vilka dagar och tider.

Din delaktighet och inflytande är en förutsättning och en självklarhet för att insatserna ska kunna utföras till din belåtenhet. Vi finns till för att göra din dag så bra som möjligt!

Godkänd leverantör

Kontakt

Företagets namn: Din Dag omsorg och service AB.
Adress: Stenbackevägen 6, 702 25 Örebro.
Telefon: 010-330 22 21, 0735-13 12 57.
Telefontider: vardagar klockan 08–17.

E-post: info@dindagomsorg.se
Webbplats: www.dindagomsorg.se

Verksamhetsansvarig: Katarina Persson, 0763-14 82 56, katarina.persson@dindag.one
Kontaktpersoner: Jasmina Smajic, 0735-13 12 57, jasmina.smajic@dindag.one, Rima Chamoun, 0790-66 16 64, rima.chamoun@dindag.one

Frågor, synpunkter och klagomål

Har du frågor, synpunkter, klagomål eller förslag till förbättringar kan du vända dig till

Frågor om val och omval?

Kontakta Örebro kommuns servicecenter 019-21 10 00.

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Du måste skriva in dina synpunkter för att kunna skicka meddelandet

Tack för ditt svar!