A-omsorg AB

Plats för bild

A-omsorgs verksamhets­idé bygger i korthet på att skapa en enkel och meningsfull vardag för våra äldre, vilket är en av våra viktigaste uppgifter. Verksamheten inriktar sig till alla personer som är i behov av hjälp. Vårt motto lyder ”En enklare vardag”. Inom A-omsorg har vi utbildad personal med olika kompetens och erfarenhet såsom undersköterskor, sjuksköterskor, socionom, biståndshandläggare och vårdbiträden! Vi gör allt för att underlätta din vardag och vi gör alltid det lilla extra, för att vi bryr oss lite mer!

Språkkunskaper förutom svenska

Bosniska, arabiska, kurdiska, syrianska, persiska m.m.

Omvårdnad

Vi utför omvårdnad i hela Örebro kommun, alla dagar i veckan klockan 07–22.

Fixartjänst

Vi utför fixartjänst i hela Örebro kommun, måndag–fredag klockan 07–17.

Service

Vi utför servicetjänster i hela Örebro kommun, måndag–fredag klockan 07–17.


Servicetjänster


Fönsterputs

Erbjuds inte.

Inköp

Du får gärna följa med när det är dags för inköp av matvaror eller dylikt om du så önskar, annars sker inköpen efter inköpslista. Vi har egna bilar.

Städning

Vi erbjuder allt inom städning som vardagsstädning, storstädning, etc. Vi står för material och redskap. Personalen genomgår en städutbildning.

Tvätt

Vi tvättar, manglar, stryker hemma hos dig eller i tvättstugan.

Tilläggstjänster

Vi har en professionell fönsterputsare och erbjuder fönsterputs enbart som Rut-tjänst. Vi hjälper gärna till vid enklare snöskottning då vi inte har maskiner, men enbart som Rut-tjänst.

Trygghet och bemötande

För att ytterligare öka känslan av trygghet har all personal tystnadsplikt. All personal som utför insatser hos dig har våra arbetskläder och legitimation vilket gör att du kan känna dig trygg. Vi utför även referenskontroller vid nyrekrytering.

Kontinuitet

Inom A-omsorg arbetar vi i små grupper, vilket möjliggör för gruppen att ha tillräcklig kompetens om den person där insatserna utförs. Detta skapar en trygghet då samma ansikten kommer på besök.

Kompetens

Vi har en lång erfarenhet av arbete som undersköterska, mångårig kompetens och praktisk erfarenhet av arbete som vårdbiträde och enhetschef inom äldreomsorgen. Detta gör att personalen är välutbildad, högkvalificerad samt har erfarenheter av att arbeta med funktionshindrade.

Vi har en personalstyrka med blandad etnisk härkomst samt goda kunskaper om kulturella och religiösa faktorer. Vi har bred språkkunskap förutom svenska såsom kurdiska, syrianska, arabiska, persiska, bosniska. Önskemål om andra språk går eventuellt att tillgodose.

Godkänd leverantör

Kontakt

Företagets namn: A-omsorg AB.
Driftsform: Aktiebolag.
Adress: Landbotorpsallén 7, 702 26 Örebro.
Telefon: 019-25 41 00.
Telefontider: Vardagar kl. 09–16.
E-post: info@aomsorg.se
Webbplats: www.aomsorg.se

Verksamhetsansvarig: Zryan Karim, 019-25 41 00, info@aomsorg.se
Kontaktperson: Elin Toutin, 019-25 41 00, elin@aomsorg.se

Senast uppdaterad: 20 januari 2020
Publicerad: 12 oktober 2018
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?