Sidhuvudbild
Translate

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Välkommen till Rostaskolan!

              En F-6 skola i västra delen av Örebro. Läs mer

Rostaskolan

Vi vill att skolan och fritidshemmen står för ett lustfyllt lärande och en trygg miljö där barnens nyfikenhet tas tillvara och vi ständigt arbetar för att öka måluppfyllelsen.

Sjukanmälan
 • Rostashow


  [31 oktober]
  Fredag den 26 oktober var det Rostashow där elever från skolan uppträdde för varandra.

  Läs mer
 • Höstlovsprogram


  [17 oktober]
  ”Kom och ha kul på Höstlovet! Dans, skapande, bad eller Spökjakt, du väljer själv. Det finns flera gratisaktiviteter för skollediga barn och unga i Höstlovsprogrammet.”http://www.orebro.se/lovorebrolänk till annan webbplats 

  Läs mer
 • Idrottens dag


  [8 oktober]
  Rostaskolans fyror hade blivit utvalda att få delta i Riksidrottsförbundets kampanj “Idrottens dag”. De vill med detta arrangemang inspirera elever att idrotta och röra på sig. 10-11 års åldern har visat sig vara den ålder när många slutar med olika aktiviteter. Under dagen fick eleverna möjlighet att prova ex gymnastik, curling, paddling, fäktning, tyngdlyftning, hinderbana och mycket mer.
   

  Läs mer
 • Rostafesten


  [30 maj]
  Onsdag 30 maj firade Rostaskolan "Rostafesten" . Det var i år femårsjubileum. Tidigare kallades det Rostadagen men har nu bytt namn till Rostafesten.Många hade kommit i det fantastiska sommarvädret.
  Det bjöds på uppträdanden, ansiktsmålning, konstutställningar och tipspromenad. I skolrestaurangen serverades en smakupplevelse.


  Läs mer

Rostaskolan | Box 315 55, 701 35 Örebro | Besöksadress: Otto E Andersens Gata 7
E-post: rostaskolan@orebro.se | Tel: 019 - 21 33 80

Örebro kommuns webbplats