Jobbchansen – för dig som är arbetssökande

Jobbchansen är ett unikt tillfälle för dig som arbetssökande att speeddejta företag som erbjuder lämpliga tjänster just för dig!

Jobbchansen anordnas av Örebro kommun och matchar ihop arbetsgivare med arbetssökande. Under en förmiddag har du möjlighet att träffa flera olika företag och gå på speed-intervjuer, direkt på plats. Det är ett enkelt och effektivt sätt att söka jobb och allt du behöver göra är att komma i tid och ha med dig ditt cv.

Tillfällen 2024

Här är kommande datum för jobbchansen.

 • 8 maj.

Tid

 • Kl. 9–12.

Plats

 • Lokal Volymen i Kulturkvarteret, Fabriksgatan 4, Örebro.

Så här går det till på Jobbchansen

Du är varmt välkommen klockan 9 för att träffa företagen. Företagen kommer sedan hålla presentationer om vad de erbjuder och därefter sker speed-intervjuer där du har möjlighet att höra mer om tjänsten och berätta vem du är. Jobbchansen avslutas klockan 12.

Välkommen!

Företag som du har chans att träffa på Jobbchansen

Här kommer vi att presentera de olika företag som finns med på Jobbchansen. Listan fylls på med fler företag löpande. Företag som brukar vara med är exempelvis inom omsorg, städ eller sälj.

Innesäljare företagskunder – inget provisionstak, eget rum & kollektivavtal

Är du en nyexaminerad student? Jobbar du med något annat än säljande utan att få lön för mödan? Kanske känner du att du alltid har velat prova på försäljning men inte haft möjlighet för att du inte har erfarenhet? Eller är du fullt arbetssökande och kanske till och med precis har förlorat ditt jobb på grund av det ekonomiska läget?
Oavsett vilket, så kan vi garantera att vi kan ge dig Örebros bästa arbetsplats, trevligaste kollegor och definitivt ett annorlunda säljjobb.

Koncepta arbetar med telemarketing, fast ändå inte – vi är annorlunda. Vi samarbetar med välkända uppdragsgivare som Giving People, Nattvandrarna, Småföretagarnas Riksförbund och Aktiv Skola, som vi samlar in medlemmar och sponsring till. Våra säljare ringer dessutom enbart till företag, med arbetstid vardagar kl. 8–16.30.

Vi sätter inga gränser på hur mycket våra säljare får sälja eller tjäna, och därför kan du genom våra provisionsnivåer tjäna riktigt stora pengar om du är aktiv och engagerad. Vi ger dessutom trygghet genom kollektivavtal och grundlön. Är du en duktig säljare hos oss, så har du även möjlighet att sluta tidigare om dagarna.

Alla våra medarbetare har egna rum, så att de kan fokusera på att bli den bästa säljaren de kan vara. Vi jobbar kontinuerligt med utbildning och coachning, vilket betyder att du inte behöver ha tidigare erfarenhet. Däremot behöver du ha hög kommunikations- och uttrycksförmåga och tala mycket god svenska i och med att vi ringer till företagare runt om i Sverige.

Vår säljkår är en av de absolut vassaste med medarbetare från olika bakgrunder och i alla åldrar, från 20- till 70-åringar. Vi har stort fokus på både säljande och gemenskap, och gör mycket aktiviteter tillsammans.

Förmåner:

 • Eget kontorsrum.
 • Säljer bara mot företag.
 • Arbetstider måndag till fredag kl. 8–16.30. med möjlighet att sluta tidigare.
 • Utbildning och coachning till alla.
 • Grundlön på 23 054 kr plus en möjlighet till obegränsad provision vid bra försäljning.
 • Kollektivavtal med Unionen.
 • Friskvårdsbidrag.

Gå in på vår webbplats och skicka in en ansökan nu, så har du en möjlighet att bli en av oss på Koncepta!

Ansökan - Koncepta - Vi bygger framgångsrika koncept!

Telemarketing fast ändå inte! - Koncepta.se

Automationstekniker/projektledare rekryteras till Kopparbergs Bryggeri

Kopparbergs bryggeri rekryterar nu en automationsteknik. Tjänsten är en delaktighet i det ledande arbetet inom förändringsprojekt på tekniksidan. Arbetet innebär medverkan i produktionstekniska frågor vid uppförande av nya anläggningar och ombyggnation eller kompletteringar av befintliga anläggningar.

Här får du också en betydande roll i utredningar för ökad driftsäkerhet och för att ta fram, driva och delta i förbättringsinsatser. Vidare får du möjlighet att arbeta i projektgrupper för maskinkapacitetökningar och underhåll.

Arbetsuppgifter

Som automationsingenjör ligger din huvudfokus på produktions- och kontrollutrustning. Tillsammans med bland annat Automationsansvarig kommer du att vara med och arbeta fram tekniska lösningar / förbättringar. Du kommer dessutom att konstruera, programmera och dokumentera förändringar och utökningar i den tekniska anläggningen, med fokus på de PLC styrda maskinerna.

Vidare innefattar arbetsuppgifterna att vara den som bistår underhållsteknikerna vid felsökning i anläggningen av mer omfattande eller komplicerad karaktär inom processdatasystem och programmerbara styrsystem samt regler- och mätsystem.

Du kommer till exempel att:

 • Delta i förändringsprojekt i produktionen/anläggningen.
 • Leda förbättrings- och optimeringsarbeten på maskiner och anläggningar vid driftplatsen.

Kunskaper

 • Du har gymnasieingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning elteknik med några års erfarenhet eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Du har goda kunskaper i ritningsläsning med avsikt på el ritningar, flödesscheman, ladder-scheman och funktionsblockscheman. Kunskap i att uppställa tekniska dokument såsom ritningar i AUTOCAD elprocad LT och anslutningstabeller.
 • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande

Det är meriterande om du har kunskaper i PLC-programmering, framför allt Siemens för programmering av nya program eller komplettering av program till maskiner, för att utföra avancerade felsökning medhjälp av statusvisning. Det är även meriterande om du har kunskaper om SCADA-system eller har arbetat med CE-märkningar samt genomfört riskanalyser.

Egenskaper

Som person är du ansvarstagande och kreativ samt strävar alltid efter att nå snabba beslut och agera utifrån dessa på ett strategiskt och lösningsfokuserat sätt. Vi tror att du har en förmåga att se sammanhang, analysera samt hantera och lösa komplexa frågor och problem. Du gillar att arbeta lösningsfokuserat samt strukturerar själv gärna upp processer och dess eventuella tillvägagångssätt för att nå ett önskvärt mål. Du är nyfiken och orädd för nya utmaningar.

Läs annonsen om på Manpowers webbplats.

Skiftgående servicetekniker rekryteras till Kopparbergs Bryggeri

Bryggeriet rekryterar nu Servicetekniker till teknikavdelningen i Kopparberg. Tjänstens delaktighet i en akutavhjälpandegrupp.

Arbetet innebär medverkan i produktionstekniska driftsäkerhetsåtgärder, allt ifrån akuta lagningar till planerat underhåll för att säkra maskiner och anläggningens tillgänglighet. Du kommer att gå skift då vi har produktion dygnet runt.

Som underhållstekniker ligger huvudfokus på produktions- och maskin tillgänglighet. Du kommer att medverka i problemavhjälpning och service av produktionsutrustning.

Tillsammans med bland annat underhållsledaren kommer du att vara med och arbeta för att hålla hög teknisktillgänglighet på maskiner och maskinutrustning, vår vision är att bedriva Underhåll i Världsklass och utföra underhåll med fullkontroll. Detta görs bland annat med hjälp av vårt underhållssystem och produktionsövervaknings system.

Kopparberg lägger stort fokus på arbetsmiljö och du är en del av att göra detta till en god arbetsplats.
Du kommer till exempel att:

 • Leda & driva problemavhjälpning i produktionen/anläggningen.
 • Serva och optimera maskiner.
 • Felsöka och förbättra maskiner och anläggning.
 • Delta i förbättringsprojekt.
 • Felsöka både i styrelektrisk och mekanisk utrustning.
 • Rapportera i underhållsystemet

VI SÖKER DIG SOM:

 • Är engagerad, Ansvarstagande och ärlig
 • Har minimum gymnasieteknisk/mekanisk Utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Har goda kunskaper erfarenheter i felsöknings metodik.
 • Mekatroniskt intresserad.
 • El-utbildning alternativt erfarenhet av styrtekniskutrustning (meriterande)
 • Gärna erfarenhet från bil/maskin reparationer.
 • Datavana och har lätt för PC-baserade system.
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du som person

Som person är du ansvarstagande och kreativ samt strävar alltid efter att nå snabba beslut och agera utifrån dessa på ett strategiskt och lösningsfokuserat sätt. Vi tror att du har en förmåga att se sammanhang, analysera samt hantera och lösa komplexa frågor och problem. Du gillar att arbeta lösningsfokuserat samt strukturerar själv gärna upp arbetena och dess eventuella tillvägagångssätt för att nå ett önskvärt mål. Vi sätter stor vikt i personligheten!

Meriterande

 • Erfarenhet av liknade jobb
 • Styr och regler utbildning
 • Underhållsmetodik
 • Mekanisk utbildning i någon form
 • El-utbildning

Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Läs hela annonsen och skicka in ansökan på Manpower.se.

Servicemedarbetare

Välkommen till ett härligt gäng! Tillsammans med dig vill vi skapa ett bättre liv för våra patienter och invånare.

Som servicemedarbetare inom område försörjning, Regionservice kommer du att få möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter. Vårt område ansvarar för servicetjänster inom lokalvård, måltider, transport och logistik samt vårdnära service.  

Vi utför främst service på regionens tre sjukhus i Örebro, Karlskoga och Lindesberg men även vårdcentraler, Folktandvården samt Regional utveckling. 

Här hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och prova på olika arbetsuppgifter. Vi bedriver ett nära ledarskap med medarbetarna i centrum och lägger stor vikt vid att du snabbt ska komma in i våra team. 

Just nu söker vi sommarvikarier till avdelningarna Vårdnära service samt Lokalvård och Service. Våra servicetjänster bidrar till att frigöra tid för vården att fokusera på patientarbete.

Inom Vårdnära service arbetar vi med att utföra arbetsuppgifter som inte kräver vårdutbildning.

I huvudsak handlar det om uppgifter inom fyra olika områden: måltidshantering, patienttransporter, material- och textilhantering samt övriga serviceuppgifter. Vi säkerställer leveranskvalitén genom att arbeta utifrån standardiserade arbetsbeskrivningar och gränsdragningslistor som är framtagna tillsammans med vårdpersonalen.

Lokalvård och service ansvarar för att patienter och personal har en ren miljö att vistas i. Lokalvård och serviceuppdrag utförs av medarbetare som arbetar dag och kväll årets alla dagar. Vi arbetar med kvalitetssäkrade, miljöanpassade metoder och med fokus på hygien samt minskning av smittspridning.

Som medarbetare agerar du utifrån Region Örebro läns värdeord samarbete, utveckling och professionalism. Vi välkomnar dig som tillsammans med oss vill nå vår vision, Tillsammans skapar vi ett bättre liv!

Vi söker CNC-operatörer och lagerpersonal.

Mer om Rätt bemanning hittar du på deras webbplats.

Vi söker behandlingspedagoger och behandlingsassistenter för timanställning.

SRCE Services AB söker lastbilsmekaniker till Örebro samt Eskilstuna. Du kan ha jobbat med lastbilar, bussar, trailer, andra tunga fordon eller med personbilar. I första hand söker vi erfarenhet av lastbil, personbil och trailer. En merit är om du har CE-kort men det är inget krav. Helst 1–2 års erfarenhet.

Städvision är ett företag med cirka 45 anställda. Vi sysslar med all sorts lokalvård riktat mot företag till exempel vanlig lokalvård, fönsterputs, golvvård, byggstäd med mera.

Vi på Städvision står för erfarenhet, kvalité, långsiktighet och trovärdighet i relation till våra kunder. Vi ser en styrka i personalens olikheter och tar tillvara på det.

Arbetar du hos oss ska du känna arbetsglädje och en trygghet. Vi söker i nuläget sommarvikarier. Börjar man att arbeta hos oss får man en utbildning hur man går tillväga för att sköta lokalvård på rätt sätt. Bil och körkort krävs.

Tele2 kundsupport

Hos oss på Transcom får du möjlighet att utvecklas och växa som individ. Du kan bygga vidare din karriär inom sälj, produktkunskap, ledarskap eller coachning. När du startar en anställning hos oss erbjuder vi dig ett betalt introduktionsprogram där du får lära dig viktiga verktyg för att ha rätt förutsättningar i din nya tjänst. Vi sitter även i en härlig lokal på Nastagatan 12 med ca 320 fantastiska kollegor och engagerade ledare.

Utöver detta erbjuder vi dig:

 • Kollektivavtal och tjänstepension.
 • Friskvårdsbidrag.
 • Rikskortet, för att spara pengar när du handlar mat i butik eller på restaurang.
 • Karriärmöjligheter på ett globalt stort företag.
 • Fast grundlön och möjlighet till provision.

Din roll inom kundsupport

I rollen kommer du att arbeta med support för vår kund Tele2. Vi arbetar med att hantera inkommande samtal från Tele2's kunder inom områden som mobiltelefoni och bredband. Vi lägger stor vikt vid att ge professionell service till alla våra kunder, oavsett om vi gör en felsökning, besvarar fakturafrågor eller att guidar en nyfiken köpare fram till vilket mobilabonnemang som passar bäst.

I din roll strävar du efter att ge våra kunder en förstklassig kundupplevelse, bland annat genom att säkerställa med hjälp av en behovsanalys att kunden har rätt tjänst anpassat efter dennes behov. För kunna säkerställa behovet arbetar vi med en personlig merförsäljning för att ge kunden rätt kunskap och rätt erbjudanden. Du får mycket eget ansvar, men lämnas aldrig utan stöd tack vare tydliga rutiner och starka teamkänsla. Tempot hos oss är högt – men på Transcom jobbar vi tillsammans!

 • Befattning: CSR (Customer Service Representative) Transcom.
 • Arbetstid: Schemalagd arbetstid, med öppettider vardagar 7.45–19.15. Lördagar 8.45–15.15. Söndagar stängt.
 • Anställningsgrad: 100 procent.
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader.

Om dig

Har du läst annonsen så här långt har du kanske redan fått en bild över vem vi söker. Vi söker dig som är nyfiken, kommunikativ och har ett genuint och intresse för att jobba med människor.

Du är flexibel och anpassningsbar samtidigt som du inte räds för att presentera valmöjligheter och alternativ till våra kunder. Vidare har du ett gott tålamod och är målorienterad i ditt arbete. Framför allt vill du arbeta inom ett företag som erbjuder personlig utveckling, vidareutbildning och möjligheten att växa för den som har rätt ambitioner. Allt detta i ett företag som har väldigt kul på jobbet!

Utöver detta ser vi att du har följande kompetenser:

 • Svenska flytande i tal och skrift då de flesta av våra kunder är svensktalande
 • Engelska flytande i tal och skrift för att kommunicera med kunder utanför det svenska språket
 • Du måste vara över 18 år och inneha en gymnasieexamen

Har du tidigare erfarenhet av försäljning och/eller kundservicearbete så ser vi detta som meriterande!

För mer information om Transcom, se deras webbplats.

Kontakt

Vid frågor, kontakta Servicecenter.

Senast uppdaterad:

Publicerad: