Jobbchansen – för dig som är arbetsgivare

Jobbchansen är ett unikt tillfälle för ditt företag att snabbt och enkelt träffa lämpade kandidater som matchas efter era behov.

Jobbchansen är ett evenemang som anordnas av Örebro kommun där arbetsgivare och arbetssökande matchas ihop. Under en förmiddag har du som arbetsgivare möjlighet att hålla intervjuer och rekrytera medarbetare direkt på plats. Jobbchansen är en unik möjlighet att rekrytera enkelt och effektivt med en stor bank av lämpliga kandidater som Örebro kommun tar fram.

Tillfällen 2024

Här är kommande datum för jobbchansen.

  • 28 februari.
  • 2 april.
  • 8 maj.

Tid

Kl. 9–12.

Plats

Akustiken i Kulturkvarteret, Fabriksgatan 4, Örebro.

Så här går det till på Jobbchansen

Du är varmt välkommen klockan 8.30 för kaffe och förberedelser innan arbetssökarna kommer klockan 9. Du har sedan möjlighet att presentera ditt företag i 5–10 minuter innan speed-intervjuer sätter igång där du kan intervjua och rekrytera blivande kollegor på en förmiddag.

Anmälan

Om ditt företag vill delta behöver du anmäla dig. Det gör du genom att skicka ett mejl till Thomas Strömberg eller Henny Källdén. I mejlet behövs en kort beskrivning av de yrkesroller företaget söker för att på bästa sätt matcha ihop lämpliga kandidater.

Välkommen med din anmälan!

Senast uppdaterad:

Publicerad: