Beckasinen

Förskolan Beckasinen är en nybyggd förskola som ligger i Norra Ormesta, nära natur­reservatet Oset. Verksamheten startade upp i januari 2020.

Förskolan Beckasinen

Avdelningar

Förskolan består av fem avdelningar med åldershomogena grupper: Gulsparven, Blåmesen, Domherren, Talgoxen och Koltrasten.

Inriktningar

På Beckasinen vill vi att vår miljö ska vara välkomnande för alla barn och deras familjer. Det ska vara roligt att komma till förskolan. Vår vision är att barnen ska få möjlighet att upptäcka och förundras, att pröva och utforska. Förskolans miljöer och material utformas efter barnens intressen, utveckling och lärande. Alla barn ska ha möjlighet att i sin takt utforska och leka på många sätt och med olika uttrycks­sätt som exempelvis måleri, lera, dans, musik, natur­vetenskap och teknik. Förskolan arbetar utifrån skol­lagen, förskolans läro­plan och barn­konventionen.

Mat

Förskolan har ett eget tillagnings­kök med kock som lagar maten. Tillagningen sker enligt Livsmedels­verkets rekommendationer om KRAV-märkta och ekologiska matvaror.

Måltider i förskolor och skolor.

Studiedagar och APT

För kompetensutveckling av personal och planering av verksamheten har vi studiedagar och dagar där vi stänger tidigare. Hör av dig till i god tid om du behöver barnomsorg vid dessa tillfällen.

Studiedagar hösten 2020

Dessa dagar har förskolan stängd för personalens fortbildning. För dig som inte har möjlighet att lösa barnomsorgen under dessa dagar ordnar vi ett alternativ. Kontakta förskolan och rektor senast två veckor innan aktuell studiedag.

Torsdag 13 augusti.

Fredag 14 augusti.

Måndag 26 oktober.

APT hösten 2020

Dessa måndagar stänger vi kl. 16:

Måndag 7 september.

Måndag 5 oktober.

Måndag 9 november.

Måndag 7 december.

Kontakt

Besöksadress

Ladviksgatan 5.

Telefonnummer

Senast uppdaterad: 30 oktober 2020
Publicerad: 2 maj 2019
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Du måste skriva in dina synpunkter för att kunna skicka meddelandet

Tack för ditt svar!