Privat inpassering på återvinningscentralerna

Du som bor eller har fritidshus i Glanshammar har möjlighet att registrera dig och därmed få tillträde till Glanshammars återvinningscentral mellan kl. 7 och 21 alla dagar utom torsdagar. På torsdagar gäller ordinarie bemannade öppettider.

Obs! Privat inpassering på Glanshammars återvinningscentral gäller endast för dig som färdas med bil.

Vi jobbar för en framtida lösning där du även ska kunna gå eller cykla.

Så här går det till att ansöka om privat inpassering

Du tittar på filmen där du lär dig hur privat inpassering fungerar. Därefter går du till e-tjänsten för att registrera dig.

Genom att registrera dig och skriva under ett kontrakt får du som privatperson tillträde till återvinningscentralen med ditt körkort som nyckel/passerkort mellan tidig morgon och sen kväll samt helger. Alla i hushållet som vill använda tjänsten måste registrera sig.

Så här går det till på Återvinningscentralen

En skärm finns framför grindarna. Där visar du ditt körkort och grindarna öppnas. På rampen lämnar du ditt sorterade avfall i de olika containrarna. Är du osäker på vad du ska slänga var, ladda ner containerkarta och sorteringsguide för Återvinningscentralen i Glanshammar.

Området kameraövervakas

Örebro kommun utövar kameraövervakning över trafik, containrar och andra tekniska anordningar för att kunna hantera objekten ur ett drift- och säkerhetsperspektiv med stöd av dataskyddsförordningen artikel 6.1c.

Dessa övervakningar sker med stöd i kameraövervakningslagen.

Senast uppdaterad: 10 december 2018
Publicerad: 10 november 2017
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?