Hagvidson (Nyponlunden)

Hagvidson är en fristående förskola i Nyponlunden, ett mycket vackert naturnära område med skogen in på knuten, beläget i norra delen av Mellringe, cirka 5 km från Örebro centrum. Vi erbjuder välutbildade och engagerade pedagoger som varje dag arbetar med ditt barns individuella utvecklingsplan. Verksamheten bedrivs i en nyrenoverad enplansvilla som omges av en unik stor utemiljö där barnen stimuleras till aktivitet och lärande.

Hagvidson Nyponlunden

Avdelningar

Hagvidson i Nyponlunden är en förskola för barn som är 1–5 år. Förskolan är uppdelad i tre avdelningar: Upptäckarna, Äventyrarna och Utforskarna.

Inriktningar

Vår verksamhet ska stimulera och utveckla barns lärande och växande. Den fria leken har en betydande plats i barnets vardag och är en viktig del i barnets utveckling. Hos oss kommer ditt barn vara ute varje dag, vi har en stor och välanpassad utegård som stimulerar till lek, rörelse och kreativitet. Vi utgår från varje barns förutsättningar vilket ger varje barn möjligheten att utvecklas utifrån sina behov.

Vi arbetar aktivt med barns inflytande och delaktighet, barnet påverkar aktivt verksamhetens innehåll. Föräldrars delaktighet och inflytande är också värdefullt för att vi ska erbjuda så bra verksamhet som möjligt.

Vår idé vilar på trygghet, glädje och delaktighet. Alla barn, föräldrar och personal hos oss ska känna sig trygga med vår verksamhet, det ska vara roligt varje dag att komma till oss.

Du som barn, förälder samt personal ska också känna stor delaktighet och möjlighet att vara med och påverka vår verksamhet till att bli Örebros främsta förskola.

Mat

Vi ser maten och måltiderna som en viktig del av den pedagogiska verksamheten. Maten tillagas av vår duktiga kock från grunden på förskolan.

Förskolan – en bra start inför skolgång

I förskolan utvecklar barnet sitt språk och tränar på hur man är en bra kompis.

Läs mer om förskolans fördelar på sidan Förskolan – en bra start.

Ansök till förskolan

För att ansöka om plats på fristående förskolor kontaktar du den fristående verksamheten direkt.

Kontakt

Besöksadress

Citrongatan 2, 703 60 Örebro.

Telefonnummer

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?