Boka lokaler och anläggningar

Genom vår bokningstjänst kan du skicka bokningsförfrågan på våra lokaler och idrottsanläggningar dygnet runt. Vi har lokaler som passar för allt från gymnastik till innebandy.

Hitta lämplig idrottsanläggning

På sidan Kommunens bokningsbara idrottsanläggningar finns information om storlek, utrustning, tillgänglighet med mera för våra idrottsanläggningar som går att hyra.

Sök och boka lokaler

Via länken ovan kan privatpersoner, företag och föreningar registrera sig för att boka lokaler och idrottsanläggningar. Du kan titta i Örebro kommuns föreningsregister och se lediga tider i våra lokaler och idrottsanläggningar även om du inte är inloggad. Vill du boka en tid krävs inloggning.

Tillhör du en förening som redan finns registrerad hos Örebro kommun ska du inte registrera föreningen på nytt i vårt system. Du kontaktar då istället den föreningsansvarige för att bli upplagd som en underanvändare hos er förening.

Boka arrangemang

Du som tillhör en förening, ett förbund eller företag kan boka kommunens idrottsanläggningar för att genomföra arrangemang (cup, tävling, landskamp m.m.). Registrerade och godkända föreningar inom Örebro kommun har även möjlighet att boka logi på kommunens skolor.

Skicka din förfrågan senast 6 månader före tänkt arrangemangsdatum.

Bokningsregler

Vem får hyra våra lokaler och anläggningar, vad är ledarens ansvar, vilka regler finns för olika typer av arrangemang, vad gäller vid avbokning?

Här hittar du svaren och mer information om bokningsreglerna.

Avgifter

Hyror och avgifter vid hyra av lokaler och idrottsanläggningar m.m.

Bokningsbara stugor och lägerplatser

Information om bokningsbara stugor och lägerplatser.

Kontakta oss

Servicecenter 019-21 10 00.

Telefontider Bokningsstöd

Måndag–fredag kl. 10–11.

E-post

bokningsstod@orebro.se

Senast uppdaterad:

Publicerad: