Örebrogåvan

Örebrogåvan ger Örebro kommun till dig som är inflyttad student, medlem i Örebro studentkår och har folkbokfört dig i Örebro kommun.

Örebrogåvan

Gåvan gäller för inflyttade studenter vid Örebro universitet med studentkårs­medlemskap, som folkbokfört sig i Örebro kommun det senaste året.

Örebrogåvan ska också gälla för inflyttade studenter vid Örebro Teologiska Högskola, som folkbokfört sig i Örebro kommun det senaste året.

Örebrogåvan är ett presentkort laddat med 600 kronor, som du kan använda vid 150 olika affärer och verksamheter i Örebro. Med Örebrogåvan kan du handla kläder, mat, betala på caféer, restauranger, frisersalonger och mycket mer. Du kan också använda Örebrogåvan till att köpa busskort, konsert- och teaterbiljetter. Vill du veta mer om vad du kan använda presentkortet till, gå in på cityorebro.com.

Örebrogåvan hämtar du på Örebro studentkår

Örebro studentkår kommer att kontrollera att du är student, kårmedlem och att du folkbokfört dig i Örebro. Studentkårens öppettider hittar du här.

Kravet på medlemskap i Örebro studentkår gäller inte för dig som studerar vid Örebro Teologiska Högskola. Du ska istället ta med ett studieintyg.

Senast uppdaterad:

Publicerad: