Going solo together: Workshop Dans-picknick 8 december 2022

Solodansfestivalen Going solo together som görs av Maria Svensson i samarbete med Teater Martin Mutter innehåller soloframträdanden från internationella och nationella danskonstnärer. I samband med festivalen sker gratis workshopar.

Vuxna och barn som kryper på knäna med ansiktena mot fotografen.

Fotograf: Simon Alleyne

Tillsammans med festivalen erbjuder Dansscen Örebro helt kostnadsfritt Danspicknick för alla åldrar.

Dans-picknick med Ayesha Mailey från dansteater kompaniet Echo Echo, Nordirland

Dansteater kompaniet Echo Echo har organiserat “Dance Picnics” i många år. De ger en möjlighet för olika generationer att dansa med varandra samt att samtala och socialisera. Dessa picknicks är alltid otroligt roliga.

Vem du än är så är en dans picknick en chans för alla – oavsett ålder, förmåga och erfarenhet – att komma samman, ha en underbar stund och dansa en eftermiddag samt njuta något delat att äta och dricka.

Deltagare är ombedda att ta med någonting gott att dela - kakor, sallader, smörgåsar, dryck. Du kan göra något hemma eller ta med något som du köpt i en affär.

Vi ordnar med picknick och dansar en stund innan vi äter tillsammans. Efter en stunds picknick och samtal så dansar vi igen.

Danserna är en mix av cirkeldanser, interaktiva improvisations lekar och små framträdanden. Musiken är lättsam och glädjerik. Det är en chans att njuta av att dansa samt att njuta av varandras närvaro.

Barn, föräldrar, mor - och farföräldrar, alla är välkomna.

Datum och anmälan

  • Datum och tid: 8 december kl. 15.
  • Plats: Teater Martin Mutter.
  • Kostnadsfritt.
  • Anmälan: Mejla namn, telefonnummer och antal personer till motesplats@martinmutter.com. Kom ihåg att ange vilken workshop du anmäler dig till.
  • Ta med till picknicken: Något gott att dela – kakor, sallader, smörgåsar, dryck. Du kan göra något hemma eller ta med något som du har köpt i en affär.

Med stöd av Dansscen Örebro och Region Örebro län.

Senast uppdaterad:
Publicerad: