Meny

Plura till Wadköping i sommar

Plura+sommar2019+Wadköping=sant! Rockpoeten Plura åker på turné i sommar och lördagen den 27 juli kommer han till Wadköping. Under bar himmel på fantastiska Spelgården blir det en livekonsert som ni ej får missa!

Fotograf: Pär Wickholm

Livekonsert med rockpoeten Plura

Plura+sommaren 2019+Wadköping = sant! Rockpoeten Plura åker på turné i sommar, bland annat spelar de i Göteborg, Halmstad, Motala, Gotland och Örebro där den sistnämnda sker under bar himmel i på fantastiska Spelgården i Wadköping lördagen den 27 juli.

Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien.

Under hösten 2017 huserade Plura på Scalateatern i Stockholm med den hyllade föreställningen ”En man av hjärtat” som även togs på turné i början av 2018. Därefter följde en sommarturné och i oktober tog Plura över livescenen på Strandvägen 1 i Stockholm under en hel månad.

Nu i vår kan man se Plura som en av deltagarna i ”Stjärnornas Stjärna” på TV4 och i sommar kliver han upp på livescenen igen tillsammans med en trio alternativt med fullt band.

Biljetterna släpps onsdag 8 maj kl. 10 (endast 400 stycken), se nedan.

Fakta

Datum:

27 juli 2019

Tid:

19:30 – 21:00

Entrén öppnar kl. 18

Kontakt:

Tillgänglighet:

Arrangör:

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Kontakta Örebro kommun

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 7-17

Besöksadress: Drottninggatan 5

Öppettider: Vardagar kl.10-17

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se