Sidhuvud
Translate

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Trygghetsarbete

Almby​ skolas arbete för en trygg miljö

Ingen ska behöva vara rädd i skolan eller på skolgården. Alla har rätt att vara med och känna gemenskap och trygghet. Skolan har en väl utarbetad trygghetsplan som syftar till att dessa rättigheter uppnås.

Kränkningar får aldrig accepteras. Vi vuxna har ansvaret för att ingen blir illa behandlad i skolan. Tillsammans med eleverna vill vi skapa ett klimat där kränkning och mobbning inte förekommer.

Om du har frågor om mobbning/kränkning, eller tror att någon på skolan är utsatt för mobbning/kränkning, så vänd dig till någon av skolans personal eller tag kontakt med någon i trygghetsteamet.

Den 1 april 2006, fick vi en ny lag som ska främja likabehandling och motverka diskriminering och annan kränkande behandling. Du som förälder kan vända dig till klassföreståndare, rektor eller någon i trygghetsteamet om du får kännedom om kränkningar, diskriminering eller mobbing.

Trygghetsteamet F-9

Mikael Blomgren, Helmina Pallhed, Jens Murstam, Sören Bjuremar, Jimmy Eklund, Johanna Eklund, Eva Evekendahl, Linn Eriksson, Niklas Norén, Ellen Schagerström, Jenny Lundberg, Magdalena Aronsson, Rickard Torstensson (ej med på bilden), Shahnaz Vaziri (ej med på bilden), Emma Larsson (ej med på bilden)

Dela:

8 november 2018 • 11.03

Intraprenaden Almby skola  | Postadress: Box 31220, 701 35 Örebro | Besöksadress: Prostvägen 10 | Kartalänk till annan webbplats
E-post: almby.skola@orebro.se | Tel: 019-21 38 00

Örebro kommuns webbplats

Almby skola F–9