Sidhuvud
Translate

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Skolbiblioteket

Nytt boktips från biblioteket, det är boken: Katten som älskade  regn av Henning Mankell. klicka på länken här under för att läsa mer om boken.

boktipsWord

 

Hemlån

Skolbiblioteket erbjuder hemlån för skolans elever, detta är en del i skolan arbete att öka läslusten och läsförmågan hos våra elever. Lånen sker genom Isabella (ansvarig för biblioteket). För att det hela skall fungera bra för alla så finns ett antal regler för dessa hemlån.

Regler för hemlånWord

Regler för hemlån (Arabiska)Word

Regler för hemlån (Somaliska)Word

 


Biblioteket på Norrbyskolan är ett populärt ställe där eleverna kan forska, läsa och låna böcker. Vi har ett nytt bibliotekssystem som innebär stora möjligheter för elever och lärare. Man kan bl.a. gå in på vår hemsida och hitta en Elevwebb länk till annan webbplatsdär alla våra böcker finns inlagda. Där kan man söka efter sin favoritbok och se om den finns inne. Det bästa av allt är att Du kan sitta hemma i lugn och ro vid din egen dator och söka.

Biblioteksråd

Vi har också ett biblioteksråd som består av elevrepresentanter från klass 3 till klass 6. Biblioteksrådet har ett stort inflytande över t.ex. bokinköp och andra frågor som rör verksamheten.

Dela:

8 januari 2018 • 16.07

Kontakt

Bibliotekarie
Isabella Kämpe
Tel. 019-21 26 05

mail: isabella.kampe@orebro.se

Dantek bibliomatik

Norrbyskolan | Majorsgatan 7 | Box 313 40 | 701 35 Örebro
E-post: norrbyskolan@orebro.se | Fax: 019-21 23 64
Norrbyskolan