Sidhuvud
Translate

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Sjukanmälan F-6.

Om du måste sjukanmäla ditt barn vill vi att du gör det innan skoldagen börjar. Det gör du genom att ringa oss och antingen läsa in ett meddelande eller tala med någon ur personalen.
Detta är mycket viktigt eftersom vi har skyldighet att kontrollera var eleverna befinner sig om de inte kommer till skolan.

Nya rutiner för frånvarorapportering åk: 7-9

 Rutiner för frånvarorapportering

I den nya skollagen står att skolan ska meddela vårdnadshavare skyndsamt om en elev uteblir från lektioner utan giltig anledning, därför kommer vi använda e-post eller SMS för att meddela dig som vårdnadshavare om ditt barn har ogiltig frånvaro.


Anmäl frånvaro via webben i första hand

För att använda e-tjänsten behöver du en e-legitimation. Instruktioner för hur du skaffar en e-legitimation samt instruktioner för e-tjänsten hittar du på orebro.se/e-skola. Du kan fortfarande anmäla frånvaro direkt till skolan, men för en säker, snabb och effektiv hantering av frånvarorapporteringen är det önskvärt att du använder e-tjänsten.

Det är  viktigt att du som vårdnadshavare anmäler frånvaro varje dag som ditt barn är sjukt. Du kan anmäla flera dagar framåt och anmäla i förväg när det gäller planerad frånvaro som till exempel läkar- eller tandläkarbesök. 

Dela:
4 maj 2018 • 11.13

Sjukanmälan till f-6

Anmälan via telefon
019-21 30 39

Sjukanmälan till 7-9

Anmälan via telefon:

019-21 29 75 (röstbrevlåda) 
Lillåns skola | Postadress: Kyrkvägen 3-5, 703 75 Örebro | Besökadress: Kyrkvägen 3-5
Telefon: 019-21 29 72 (7-9 expedition), 019-21 29 74 (f-6 expedition)
Örebro kommuns webbplats
Lillåns skola