Sigillgatan

Sigillgatan är ett gruppboende i bostadsområdet Björkhaga. Boendet är en bostad med särskild service, där det finns personal dygnet runt. Personalen tillhör Markteamet, som även bemannar serviceboendet Lertagsgatan 8.

Målsättning

Tillsammans jobbar vi mot din återhämtning där målet är att du ska få en självständig vardag med kontroll över ditt eget liv.

Boendemiljö

Som hyresgäst på Sigillgatan har du en lägenhet med ett andrahandskontrakt. Alldeles utanför Sigillgatan 2 finns en busshållplats där linje 7, 8 och 9 tar dig till och från Örebro centrum. Om du tycker om att cykla finns det bra cykelvägar. Närmaste mataffär ligger i Haga centrum. Där finns även bad– och träningsmöjligheter, vårdcentral, apotek, tandläkare, frisör, bibliotek med mera. Från Björkhaga är det nära till Karlslunds Motionscentral & Café, där det finns elljusspår i olika etapper. Det finns en ridskola i närområdet för dig som har ett intresse för hästar.

Boendestöd

Boendestöd är ett stöd i det vardagliga livet. Stödet kan vara både praktiskt och socialt. Syftet är att stärka din förmåga att klara vardagen i bostaden och ute i samhället.

Samverkan

Samverkan sker med de instanser som krävs utifrån ditt individuella behov.

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Du måste skriva in dina synpunkter för att kunna skicka meddelandet

Tack för ditt svar!