Seniorfestivalen

Seniorfestivalen arrangeras för nionde året i rad och pågår under vecka 40. Veckan bjuder på en spännande blandning av olika aktiviteter med syftet att inspirera seniorer att främja hälsa och livskvalitet! Festivalveckan avslutas på lördagen 6 oktober med en mässa med över 100 utställare. Det är fri entré för besökare på mässan och de flesta av aktiviteterna under veckan.

Seniorfestivalen logga

Hälsa och livskvalitet för seniorer 1-6 oktober 2018

Vill du vara en del av succén? Boka direkt för att få plats!

Ni kan visa upp er verksamhet som mässutställare, anordna någon aktivitet under veckan, annonsera i programbladet och/eller skänka vinster. Har du ett företag eller är med i en förening, ett studieförbund är verksam inom kommun eller landsting etc. och vill vara med är ni varmt välkomna att delta under Seniorfestivalen 2018.

Bokning för mässutställare

Bokning och anmälan för dig som är mässutställare

I bokningssystemet finns en preliminär karta över mässhallen och bokningsvillkor. Conventum sköter faktureringen.

Där anmäler du som mässutställare även om du är intresserad av att boka annons, skänka vinster och/eller anordna aktiviteter under veckan.

Monterpriser

I monterpriset ingår ett bord med mått 180x70 cm, svart duk, en stol, trådlöst internet och godshantering. Det går att köpa till el eller annan extra utrustning och lunch.

Pris exkl. moms

Golvyta

1 100 kronor*

2x3 meter*

4 000 kronor

2x3 meter

6 600 kronor

2x6 meter

11 000 kronor

3x6 meter

27 500 kronor

6x6 meter

*Gäller endast föreningar utan anställd personal (ej politiska partier).

Annons

Annonsera i programbladet som når ut till runt 65 000 hushåll. Programbladet är en bilaga i tidningen Örebroar´n som kommer ut vecka 37.

Pris exkl. moms

Storlek på annonsen

2 700 kr

80x88 millimeter

6 100 kr

248x88 millimeter

31 500 kr

248x372 millimeter Helsida

Tryckfärdigt material, PDF-eller EPS-fil i exakt storlek, e-postas senast 8 augusti till seniorfestivalen@orebro.se

Anordna aktiviteter under veckan måndag-fredag 1-5 oktober

Tack vare ett gott samarbete och medverkan från flera olika företag, föreningar, studieförbund olika verksamheter inom kommuner och landsting m.fl. har Seniorfestivalen under åren kunnat erbjuda ett innehållsrikt utbud. Under en hel vecka måndag-fredag har vi kunnat presentera många olika aktiviteter för seniorer. Det kan handla om att få prova något nytt, gå på öppet hus, föreläsningar, lyssna till reseskildringar, delta i tävlingar, provsmakningar med mera. Bara fantasin sätter gränser. Var med och visa er verksamhet under veckan. Vi marknadsför ert evenemang kostnadsfritt i programbladet med en kortare text (ej med företagslogotyp).

Skänk vinster till Seniorfestivalen

Under de senare åren har Seniorfestivalen i samarbete med Rynninge IK anordnat Seniorvarvet. Eventet har lockat hundratals motionärer som tävlat utefter banan eller på Melodikrysset. Det har också deltagits flitigt i Almby IK:s tävling Fotopasset. Det har varit mycket roligt att kunna premiera deltagarna med fina priser som skänkts. Så även i år tar vi tacksamt emot priser stort som smått. Som tack för ert bidrag omnämns ni i programbladet.

Bokning för dig som inte är mässutställare

Bokning för dig som inte är mässutställare

Vill du boka annons, skänka vinster och/eller anordna aktiviteter under veckan och inte är mässutställare?

Seniorfestivalen 2017

Har du frågor? Kontakta oss så berättar vi mer

Seniorlotsarna 019-21 44 07 eller seniorfestivalen@orebro.se

orebro.se/seniorfestivalen

Senast uppdaterad: 27 februari 2018
Publicerad: 27 januari 2017
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?