Kvalitetsservice A & M Tekin AB

Plats för bild

Vi tar våra kunders trygghet i första hand. Vi tänker långsiktigt dvs. att vi anpassar oss efter dina öns­k­ningar för att det ska hålla i längden. Vi består av en erfaren och duktig personal.

Språkkunskaper förutom svenska

Engelska, syrianska, turkiska, arabiska, franska, kurdiska.

Omvårdnad

Erbjuds inte.

Service

Vi utför servicetjänster i hela Örebro kommun, alla dagar i veckan klockan 08–20.

 

Servicetjänster


Aktiviteter

Vi hjälper dig med aktiviteter efter dina önskemål. Vi ser till att utföra dina önskningar efter dina behov. Det kan vara allt från promenader, läkarbesök, tandläkare, frisör, högläsning, konditoribesök och rasta husdjuren.

Fixartjänst

Vi fixar ungefär allt som behövs i hushållet, som att laga småsaker, hänga upp tavlor, pynta, lättare el-arbeten, batterier, gardiner, bankärenden, post, vattna blommor, förflytta tunga grejer, dekoration osv.


Fönsterputs

Vi erbjuder en noggrann utförd fönsterputs både invändigt och utvändigt.

Inköp

Vi hjälper dig med inköp av det du begär, till exempel mat eller kläder. Du får jättegärna följa med annars skriver vi en inköpslista gemensamt och sedan går vi och handlar.

Matlagning

Vi lagar det du önskar, från mat till bakverk. Annars kan även personalen tillaga något gott.

Städning

Dammsuga, damma, moppa, göra rent toalett och badrum, putsa, göra rent i skåp och lådor även organisera dem, trappstäd, golv, grovstäd utifrån kundens behov.

Snöskottning

Snöskottning vid entré, infart och runt huset.

Tvätt

Vi sorterar kläder och sedan tvättar vi noggrant efter instruktioner, vi manglar, stryker och torkar antingen i torkskåp eller i torktumlare. Byter till rena sängkläder. Vi hjälper dig plocka in tvätt vid önskan. Allt utförs i din bostad, eller så sköter vi det. Vi jobbar medvetet med miljövänliga medel.

Utomhus, trädgård

Häckklippning, rabattrensning, gräsklippning, kratta löv, vattna blommor, trädgårdsarbete och ser till att din trädgård ser bra ut, vi utgår också från dina önskningar.

Trygghet och bemötande

Vi tar våra kunders trygghet i första hand. Vi satsar först och främst på att kommunicera med dig och komma fram till det bekvämaste resultatet utifrån din och personalens överens­kommelse. Du ska med säkerhet känna att du kan lita på oss gällande olika förhållanden som uppstår. I förstahands val så kommer bemötandet, vår personal ska på ett behagligt och professionellt sätt kommunicera med dig utan att du ska behöva känna dig obekväm på något sätt.

Kontinuitet

Vi tänker långsiktigt dvs. att vi anpassar oss efter dina önskningar för att det ska hålla i längden. Det som bestäms mellan dig och personalen ska se till att hållas. Vi kommer vara uppmärksamma så att allt funkar på bästa sätt. Tillsammans med dig dokumenterar vi allt i företaget för att sedan tillsammans utvärdera och förbättra vår verksamhet.

Kompetens

Vi består av en erfaren och duktig personal som med stora säkerhets­marginaler kan sköta de tjänster som utförs som exempelvis hemtjänsten, föreningslivet, matlagning, bygg och pedagogik.

Godkänd leverantör

Kontakt

Företagets namn: Kvalitetsservice A & M Tekin AB.
Driftsform: Aktiebolag.
Adress: Varbergagatan 142, 703 52 Örebro.
Telefon: 073-619 76 81.
Telefontider: Måndag–fredag klockan 08–20.
E-post: kvalitetsservice@hotmail.com

Verksamhetsansvarig: Aydin Tekin.
Kontaktperson: Aydin Tekin.

Senast uppdaterad: 28 mars 2019
Publicerad: 12 oktober 2018
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?