Seniorfestivalen

Seniorfestivalen firar tio år i år! Festivalen handlar om att främja seniorers hälsa och livskvalitet på olika sätt. Likt tidigare år fylls vecka 40 med ett brett utbud av aktiviteter som t.ex. föreläsningar, resor, prova-på-träning och öppet hus runt om i Örebro. Festivalen invigs måndag 30 september och avslutas lördagen 5 oktober med fri entré till mässan och underhållningen på kvällen.

Seniorfestivalen logga

Vill du delta som mässutställare?

Lördag 5 oktober kl. 10–16 arrangeras seniorfestivalens mässa på Conventum Arena.

Det är ett välbesökt event som lockar många besökare varje år. Det är gratis inträde och garderob för besökarna. Mässan erbjuder runt 100 utställare möjligheten att vara med och vi hoppas att det blir en stor variation av utställare även i år.

Boka monterplats

Bokningen till montrarna öppnar måndag 18 februari.

I bokningssystemet finns en preliminär karta över mässhallen och bokningsvillkor. Conventum sköter faktureringen. Du som mässutställare kan även boka annons, skänka vinster och/eller anordna aktiviteter under festivalveckan. Mer information om detta hittar du längre ner på sidan.

Monterpriser

I monterpriset ingår ett bord med mått 180x70 cm, svart duk, en stol, trådlöst internet och godshantering. Det går att köpa till el eller annan extra utrustning och lunch.


Pris ex. moms

Golvyta (meter)

Information

1 500 kr

2x3

Gäller endast föreningar utan anställd personal (ej politiska partier)

4 400 kr

2x3


7 000 kr

2x6


11 000 kr

3x6


27 500 kr

6x6


Vill du anordna aktiviteter under festivalveckan?

Syftet med seniorfestivalen är att visa upp det utbud av aktiviteter och verksamheter som finns för seniorer i Örebro kommun. Det kan handla om att få prova något nytt, gå på öppet hus, lyssna till föreläsningar med mera. Vi marknadsför ert evenemang kostnadsfritt med en kortare text men utan företagslogotype i årets programblad.

Vill du annonsera i festivalens programblad?

Genom att boka en annons kan du få uppmärksamhet i det programblad som ges ut som en bilaga till tidningen Örebroar'n i vecka 37. Programbladet når på så sätt ut till cirka 70 000 hushåll.


Pris ex. moms

Storlek på annonsen (mm)

2 700 kr

80x88

6 100 kr

248x88

31 500 kr

248x372 (helsida)

Vill du skänka vinster till Seniorfestivalen?

Under Seniorfestivalen arrangeras flera tävlingar och därför efterfrågar vi fina vinster till seniorerna. Som tack för ert bidrag omnämns ni i programbladet.

Har du frågor? Kontakta oss så berättar vi mer

Seniorlotsarna 019-21 44 07 eller seniorfestivalen@orebro.se.

orebro.se/seniorfestivalen

Seniorfestivalen arrangeras av Örebro kommun och kommunens pensionärs­organisationer.

Senast uppdaterad: 18 februari 2019
Publicerad: 27 januari 2017
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?