Sidhuvud
Translate

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Glada Hudik

Den 17/5 åkte hela Hovstaskolan 4-6 till Conventum Örebro för att kolla på teatern Trollkarlen från Oz som framfördes av Glada Hudik Teatern. Vi har jobbat med ett projekt om Glada Hudik i cirka 20 veckor. Syftet med projektet och teatern var att lära sig om att alla är unika och att man ska få vara sig själv var som helst. Även om man har någon sorts utvecklingsstörning eller är ”annorlunda” och att man inte ska se ner på varandra. Totalt 40 personer planerade hela teatern Trollkarlen från Oz.

Trollkarlen från Oz teatern handlade om en grupp personer som hade förlorat något som den onda häxan tagit ifrån dem. Så alla samlades och skulle hälsa på trollkarlen för att få tillbaks de dem förlorat. Men när dem var framme efter en lång och farlig resa till Smaragdstaden visade det sig att trollkarlen inte kunde ge tillbaka det de förlorade.

Den onda häxan.

Den onda häxan.

Men dem blev övertalade av trollkarlen att allt skulle bli bra så, allt löste sig i slutet och häxan blev snäll och visade sig vara trollkarlens syster.

Det var en händelserik teater och en lärorikteater. Den hade ett bra budskap och en bra mening med rollspelen. Alla rollspelare hade en bra inlevelse. I det stora hela en riktigt bra teater.

Av: Olivia, Melker och Jonathan 6C

Dela:

17 maj 2017 • 16.33

Hovstaskolan | Lundhagsvägen 5 | Besöksadress: Lundhagsvägen 5 | Karta
E-post: hovstaskolan@orebro.se | Tel: 019 - 21 29 71 | Fax: 019 - 21 30 17
Hovstaskolan