Sidhuvud
Translate

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close
 • Skolavslutningen har vi på onsdag kl. 17.30!


  [12 juni]

  Som vanligt samlas vi på vår kulle. Vi hoppas på sol, men oavsett väder samlas vi ute! Välkomna!

  Läs mer

 • Hälsovecka


  [11 maj]

  Vår första hälsovecka inleddes med föreläsningar om kost och hälsa och Röris för alla på rasten! Vi passade också på att fira fritidshemmets dag! På onsdagmorgon serverades en extra nyttig frukost till alla och veckan avslutades med Mariebergsjoggen i mulleskogen! En lyckad start på en ny tradition!

  Läs mer

 • Mariebergsskolan 10år


  [20 april]

  Idag har vi firat att vår fina skola fyller 10år! Vi har firat med skattjakt, jubileumslunch, hissad flagga och hurrarop

  Läs mer

 • Skola24 schema/frånvaro


  [22 mars]

  Vi på Mariebergsskolan har fått möjlighet att vara med i ett pilotprojekt där vi är med och testar en digital lösning för närvarohanteringen för våra elever på skola och fritids.
  Detta innebär att ni som vårdnadshavare kommer att få registrera fritidsscheman för era barn direkt i systemet Skola24 från och med idag 22/3. Schemat du registrerar ska gälla från vecka 14 dvs onsdagen den 4:e april. Registrera schemat med raka veckor, ignorera lovdagar. Ni kommer få separata förfrågningar om lovdagar vid ett senare tillfälle.Ni kommer åt systemet genom att logga in i e-skola http://www.orebro.se/barn--utbildning/e24/e-skola.htmllänk till annan webbplats välj sedan förskola/fritidshem för att registrera schemat!
  Frånvaroanmälan kommer även den göras i Skola24! Från och med onsdagen den 4:e april. Logga i portalsidan för vårdnadshavare (e-skola) http://www.orebro.se/barn--utbildning/e24/e-skola.htmllänk till annan webbplats och anmäl frånvaro för ditt barn om den går i förskoleklass upp till åk 3.
  Från 4:e april och fram till sommarlovet ber vi er att inte göra sjukanmälningar via telefon eller sms för elever i förskoleklass – årskurs 3. Vi vill att all frånvarorapportering sker via ovanstående länk. Information kommer att läggas ut på hemsidan och påminnelser i veckobreven!Alla vårdnadshavare bör logga in i skola24 och kontrollera att mejl och mobilnummer är korrekt. Detta gör du via inställningar/Mina inställningar.Det kommer att skickas mejl och sms om frånvaro och kvittenser på att personalen har läst ert barns frånvaro.Till höger på förstasidan finns en lathund som förklarar funktionerna i det nya systemet.
  Uppstår några problem så kontakta personalen på fritidshemmet, ditt barns klassföreståndare eller pilotansvariga på Mariebergsskolan jimmy.pettersson@orebro.se 

  Läs mer

 • Rastaktivitet


  [1 mars]

  Varje torsdag på 9.30-rasten erbjuds det rastaktivitet. Denna torsdag kunde eleverna spela curling och springa en luffarschacksstaffet. En postiv sak är att elever från samtliga årskurser deltar! Hälsa, Lärande, Tillsammans!

  Läs mer

 • Föräldraråd OBS! ny tid


  [8 februari]
  Välkommen till föräldraråd på Mariebergsskolan tisdagen den 27/2 klockan 17.30

  Läs mer

Dela:

6 mars 2015 • 10.10

Mariebergsskolan | Drottning Kristinas väg 4 | 702 31 Örebro | Tel: 019-21 21 02, 21 21 01
 E-post till förskolan: marieberg.forskola@orebro.se | E-post till skolan: mariebergsskolan@orebro.se
Örebro kommuns webbplats
Mariebergs
förskola och skola