Sidhuvud
Translate

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Nyhetsarkiv

 • Garphyttans Förskola & Skola


  [12 april]
  Hej och välkommen till Garphyttans Förskola & Skolas hemsida. Här på startsidan kommer vi då och då lägga ut lite information och dokumentation över vad som händer i våra verksamheter.

 • Värdegrundsdag


  [25 augusti]
  Igår (onsdagen den 24/8) hade vi på skolan Värdegrundsdag där vi belyser våra "RAST-ord". Respekt, Ansvar, Självkänsla och Trygghet stod alltså i fokus. Klicka på nedanstådende länk för att läsa mer och se på bilder från aktiviteten.
  Vår tanke med värdegrundsdagen är att skapa gemenskap och trygghet på skolan genom roliga aktiviteter där samarbete står i fokus. Alla barn på skolan är placerade i faddergrupper med blandade årskurser (åk. 2-5) där en eller två årskurs femmor är lagledare. Under dagen finns ett stort antal aktiviteter/stationer utspridda över skolans område där samarbetsövningar eller lekar skall genomföras av grupperna. Dessa stationer sköts av elever från årskurs sex samt pedagoger på skolan. "Spindeln i nätet" delar ut aktiviteter till grupperna och ser till att det inte blir krock på stationerna. Detta genom att dela ut och ta tillbaka klädnypor med aktivitetens namn på. Grupperna får sedan med hjälp av en karta söka upp stationen. När de är klara går de till "spindeln" och byter sin klänypa mot en med en ny tillgänglig aktivitet.

Dela:

21 mars 2013 • 12.50

Garphyttans förskola & skola | Tysslingevägen 2 | 719 40 Garphyttan | Kartalänk till annan webbplats
E-post: garphyttan.skola@orebro.se | Tel: 019-21 50 33

Örebro kommuns webbplats
Garphyttans
förskola och skola