Den 25 april öppnar Servicecenters nya besökslokal 

Den 25 april klockan 13 öppnas dörrarna till den nya besökslokalen för samhällsservice som ligger vid Olof Palmes torg, tidigare Stadsbiblioteket. Kommunens servicecenter kommer att dela lokalen med Statens servicecenter som flyttar sitt servicekontor till samma adress. Syftet är att göra det enklare för medborgarna i kontakten med myndigheter.

Målet är att underlätta för medborgare och erbjuda kontakt med de aktuella myndigheterna på ett och samma ställe. Digitaliseringen i samhället växer vilket ökar det digitala utanförskapet. Kommunvägledarna hjälper framför allt personer med digitala tjänster men finns också på plats för att svara på frågor och ge information. Att finnas till hands och kunna hjälpa på plats är därför viktigt.

Servicecenters ordinarie öppettider kommer att vara vardagar kl. 10–16. Under öppningsdagen den 25 april kommer öppettiden vara kl. 13–16. Den nuvarande besökslokalen på Drottninggatan kommer vara stängd från och med den 25 april.

Myndigheterna som kommer att finnas på plats i den nya lokalen är Örebro kommun, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten, Skatteverket och Arbetsförmedlingen.

Varmt välkommen med dina frågor till Servicecenter!

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?