Ytterligare tackgåva till medarbetare – stöttar lokala företag i Örebro kommun

Just nu pågår förberedelser för att kunna ge ytterligare en gåva till medarbetare i Örebro kommun, som ett tack för det goda arbete som genomförts under coronapandemin. Gåvan kommer att ges till alla medarbetare och bestå av digitala värdecheckar med ett totalt värde av 2 000 kronor att handla för hos lokala företag.

I vintras delades en gåva ut till medarbetare i kommunen, för att uppmärksamma och tacka för de insatser som gjorts under den pågående coronapandemin. Kommunen vill nu återigen uppmärksamma det goda arbetet, samtidigt som man vill stötta det lokala näringslivet. Därför kommer ytterligare en gåva att delas ut, som består av digitala värdecheckar med ett värde av 2 000 kronor att handla för hos lokala företag.

Företag i Örebro kommun kommer att få ett erbjudande om att ansluta sig till ett digitalt system för användning av värdecheckarna. När den förra gåvan delades ut var det 186 lokala företag inom olika branscher som anslöt sig till systemet.

Mer information om tackgåvan och hur företag ansluter sig kommer i augusti.

Bakgrund

Det är en tillfällig lagstiftning som gör det möjligt för Örebro kommun att skattefritt kunna ge en gåva till sina anställda. Kommunstyrelsen tog ett beslut den 8 juni om att ytterligare en gåva ska ges för att tacka anställda och stötta lokala företagare i och med coronapandemin.

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Du måste skriva in dina synpunkter för att kunna skicka meddelandet

Tack för ditt svar!