Snart är det dags för Funkis Sommarstream igen

I juni är det premiär för årets Funkis Sommarstream – en digital variant av den populära sommarfestivalen för personer med en funktionsvariation. I sommar släpps tre program fullspäckade med underhållning och artister.

Under de senaste fyra åren har Örebro kommun anordnat kostnadsfria sommaraktiviteter för personer som har en fysisk eller psykisk funktionsvariation. Vanligtvis anordnas en stor fysisk festival, men med anledning av coronapandemin fick man under förra året ställa om. Festivalen blev istället en stream – så blir det även i år.

Premiär 11 juni på kommunens Youtubekanal

Fredag 11 juni har det första avsnittet av årets Funkis Sommarstream premiär på Örebro kommuns Youtubekanal. Programmet gästas av välkända artister så som Boris René, Charlotte Perrelli, Jon-Henrik Fjällgren och Arvingarna.

– Eftersom vi inte kommer kunna anordna en fysisk festival i år heller, väljer vi att köra en repris på förra årets succé med Funkis Sommarstream. Det blir massor med musik, dans, underhållning och härliga reportage! säger Charlotte Ollward, producent.

Se förra årets avsnitt igen

Förra årets avsnitt av Funkis Sommarstream finns fortfarande tillgängliga på Örebro kommuns Youtubekanal. Alla avsnitt finns även teckenspråkstolkade.

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Du måste skriva in dina synpunkter för att kunna skicka meddelandet

Tack för ditt svar!