Världens bästa Örebro

Nyfiken på pepp och tips om Örebro? Ta del av Visit Örebros mejlutskick "Världens bästa Örebro" där de delar med sig av information, inspiration och pepp om Örebro. Det kan vara roliga händelser, knasiga fakta, spännande historia eller något helt annat.

Att vi örebroare är trevliga och glada - det vet vi alla som bor här. Men visst kan det vara roligt att få pepp och tips från andra glada och trevliga örebroare också? Passa på att få ett veckomejl med pepp och inspiration om vår fina stad.

Läs mer på Visit Örebros hemsida och registrera dig till utskicken. Hör gärna av dig till Örebrokompaniet för att ge din bild av staden och bidra med värdefulla tips och idéer.

Mål - Sveriges mest besöksvänliga stad

Örebrokompaniet arbetar med att marknadsföra platsen Örebro och tror att det är vi, alla örebroare, som tillsammans marknadsför vår stad allra bäst. Glada örebroare ger glada besökare och glada besökare kommer tillbaka och tar med sina vänner. Besökare som bor och äter och handlar, som får staden att växa och som lockar nya örebroare. De vill att Örebro ska bli Sveriges mest besöksvänliga stad, en stad som är lika fantastisk att besöka som att bo i.

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Du måste skriva in dina synpunkter för att kunna skicka meddelandet

Tack för ditt svar!