Naturkartan hjälper dig hitta utflyktsmål

Det nya året har nu börjat och Friluftslivets år, årets stora friluftsevent, tillsammans med det. Naturbesökare har redan hittat till de stora och populära utflyktsplatserna under julledigheten. Men med hjälp av naturkartan.se/orebro kan du hitta andra utflyktsmål i Örebro som du inte visste fanns.

När vi inte längre kan ses som tidigare är det många som vill ut och hitta på saker på ett säkert och tryggt sätt. Det märks på alla besökare till Ånnaboda i Kilsbergen. Under julledigheten har utflyktsorten haft många besökare till de olika skidspåren och vandringslederna.

Kilsbergen är otroligt vintervackert just nu, men varför bara åka till Ånnaboda när det finns så många fler utflyktsplatser att besöka där man slipper trängas med andra? Örebro kommun vill därför uppmana och tipsa kommunens invånare och andra besökare om hur de kan hitta fler platser att åka ut till, runt om i Örebro-trakten.

Naturkartan hittar du enkelt allt från:

  • grillplatser
  • vindskydd
  • utsiktsplatser
  • naturreservat

Så var lite äventyrlig och testa nya utflyktsmål i år! Kanske kan du hitta en egen pulkabacke där?

Runt om i kommunen finns också flera badplatser. De flesta badplatser har nyrenoverade grillplatser och blir till härliga utflyktsmål även så här års, även om du inte är badsugen.

Läs mer om Friluftslivets år 2021

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Du måste skriva in dina synpunkter för att kunna skicka meddelandet

Tack för ditt svar!