Undvik kö, besök Servicecenter kl. 10–12

Ett tips till dig som besöker kommunens servicecenter, kom gärna på förmiddagen. Då har vi färre besökare, och det är lättare att hålla avstånd för att begränsa smittspridningen av coronaviruset.

Servicecenter har åter ordinarie öppettider, kl. 10–16.30 måndag till fredag. Men eftersom pandemin fortfarande pågår, och för att vi ska kunna begränsa smittspridningen av covid-19, fortsätter Servicecenter att bara ta emot max tio besökande i lokalen samtidigt. De som inte får plats i lokalen får stå i kö utanför.

Det är mest besökare efter kl. 12 så kom gärna innan det om du har möjlighet. Du kan även nå Servicecenter på telefonnummer 019-21 10 00 och på mejladressen servicecenter@orebro.se

Använd gärna kommunens e-tjänster för att göra dina ärenden.

Ansök om försörjningsstöd via e-tjänst

Du behöver inte besöka Servicecenter för att ansöka om försörjningsstöd. Du kan söka via vår e-tjänst direkt i din mobil, surfplatta eller dator, när och var det passar dig.

Läs mer om hur det går till att ansöka om försörjningsstöd.

Håll ut och håll avstånd

Coronapandemin är inte över än och Örebro kommun följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och lokala allmänna råd för att begränsa smittspridningen av covid-19. Läs mer om hur pandemin påverkar kommunens verksamheter.

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Du måste skriva in dina synpunkter för att kunna skicka meddelandet

Tack för ditt svar!