Ny tillförordnad förvaltningschef för Stadsbyggnad och programdirektör för Samhällsbyggnad

Erik Blohm är ny tillförordnad förvaltningschef för Stadsbyggnad och programdirektör för Samhällsbyggnad. Eriks ordinarie tjänst är biträdande förvaltningschef och verksamhetschef för Mark- och exploateringsavdelningen.

Erik Blohm.

Erik Blohm ny tillförordnad förvaltningschef för Stadsbyggnad och programdirektör för Samhällsbyggnad. Foto: Susanne Flink

– Det känns roligt att ta över uppdraget tillfälligt och jag ser fram emot att jobba djupare med övergripande strategiska frågor inom samhällsbyggnadsprocessen, säger Erik Blohm.

Rekryteringen av ny Stadsbyggnadschef pågår och förhoppningen är att kunna presentera förslag till Kommunstyrelsen i december.

– Jag är mycket glad över att Erik axlar rollen som förvaltningschef och programdirektör under i första hand hösten, säger Anne Andersson, kommundirektör i Örebro kommun. Erik har en djup kunskap om Stadsbyggnadsområdet, vilket är av yttersta vikt för såväl programområdet som för kommunen som helhet. Jag välkomnar Erik i rollen och ser fram emot att arbeta tillsammans med honom.

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Du måste skriva in dina synpunkter för att kunna skicka meddelandet

Tack för ditt svar!