Anta utmaningen och upptäck en ny plats i sommar!

Passa på att upptäcka något nytt på semestern och ta chansen att vinna ett presentkort på Naturkompaniet. Cykla till ett naturreservat, strosa i ett kulturreservat eller hitta en ny badplats. Eller varför inte testa någon av cykellederna som finns runt om Örebro? Dela en bild från platsen på Instagram med #klimatsmartvardag senast 31 juli.

Kollage med bilder som visar några som paddlar kanot, två tjejer som badar, en naturreservatskylt, en pappa som har picknick med sitt barn, en liten pojke som tittar på kor i en hage, och blommor.

Foto: Scandinav bildbyrå

Utmaning

Cykla till en plats som finns med på Naturkartan. Det kan vara ett naturreservat, kulturreservat eller en badplats, eller så kan du testa någon av cykellederna. Ta ett kort när du är på platsen senast 31 juli och lägg upp på Instagram med #klimatsmartvardag, eller som en kommentar på utmaningsinlägget på Klimatsmart vardags Facebook. Alla som lägger upp en bild är med i utlottningen av ett presentkort från Naturkompaniet!

Tävlingsregler och mer information finns på orebro.se/klimatsmartvardag

Naturkartan

På Naturkartan kan du läsa om och se bilder från kommunens naturreservat, kulturreservat, badplatser och cykelleder med mera. Det finns även en karta som visar var de olika platserna och cykellederna finns. Kolla på naturkartan.se på webben eller ladda ner appen.

Klimatsmart vardag

Klimatsmart vardag drivs av Örebro kommun. Syftet är att på olika sätt underlätta för örebroarna att skapa en hållbar livsstil. Under året lanseras fler klimatutmaningar med olika teman, så håll utkik på Klimatsmart vardags webb och Facebook sida.

Tillsammans skapar vi ett mer hållbart Örebro!

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Du måste skriva in dina synpunkter för att kunna skicka meddelandet

Tack för ditt svar!