Walk in Wadköping – en promenad i Wadköping

Våren är här och vad passar bättre än en promenad i Wadköping? Butikerna flyttar ut till gatorna och på det bjuds det på både quiz och fototävling.

Päronblom utanför Café Komministergården

Söndag den 10 maj kan du vara med och fira in våren i Wadköping. Mellan klockan 11 och 17 kan du ta en glass eller fika i solen eller delta i fototävlingen som quizet som pågår hela sommaren. Butikerna ställer upp marknadsbord längs gatorna så att du lätt kan strosa runt och kika på tryggt avstånd. Det kommer även att bjudas på trallvänliga folkvisor från Jon Halvar och Hanna Vagant.

Under hela sommaren kan du vara en del av Walk in Wadköping. Ta din vackraste Wadköpingsbild och lägga upp den i sociala medier. Tagga den med #walkinwadköping #promenadiwadköping så kan du vara med och tävla om fina priser varje vecka.

På plats finns också en rolig frågequiz som tar dig från en del av Wadköping till en annan och som också bjuder på spännande kuriosa.

Längre fram under sommaren kommer det också att bjudas in till Wadköpings-bingo som aktiverar hela familjen.

Vi följer också Folkhälsomyndighetens rekommendationer och önskar att ni tänker på varandra och håller avstånd och om du är sjuk är du självklart välkommen tillbaka vid ett annat tillfälle.

Välkommen till walk in Wadköping – en promenad i Wadköping.

Senast uppdaterad: 8 maj 2020
Publicerad: 8 maj 2020
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?