Sommarfestival för personer med funktionsvariation

Vid två tillfällen i sommar bjuder Funktionsstödsnämnden in till sommarfestival i Brunnsparken för personer som har en fysisk eller psykisk funktionsvariation. Nästa festivaltillfälle är onsdag 14 augusti!

För andra året i rad anordnar Funktionsstödsnämnden kostnadsfria sommaraktiviteter för personer bosatta i Örebro kommun, som har en fysisk eller psykisk funktionsvariation. Den 19–20 juni respektive 14–15 augusti råder festivalyra i Brunnsparken.

Vi bjuder på flera olika aktiviteter, skönsjungande artister och festivalmat. Det blir bland annat uppträdanden av Shirley Clamp och Boris René, besök av fotbollsspelare från ÖSK och prova på-boxning med instruktörer från Örebro boxningsklubb. Vi spelar in en egenskriven låt med Melodifestival-vinnaren Tobias Lundgren och rapparen Eki, som vi också gör en musikvideo till. Dessutom kommer det finnas massor av andra aktiviteter att prova på!

Sommarfestival 14-15 augusti

Första festivtillfället i juni blev en succé! Vi ses väl igen i augusti?

Tid

14-15 augusti kl. 10.30-14.30

Plats

Brunnsparken, Örebro. Vid regn hålls festivalen inomhus (Regnbågen, Brunnsparken).

Anmälan

Du som har en funktionsvariation och bor i Örebro kommun är varmt välkommen att boka in sommarens roligaste festival! Anmälan krävs om du vill ha mat på festivalen. Skicka din anmälan till aktivitetshusetkraften@orebro.se senast den 8 augusti.

Senast uppdaterad: 6 augusti 2019
Publicerad: 6 augusti 2019
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?