Hyr en övernattningsstuga i sommar

Ta del av Örebro kommuns vackra natur och övernatta i någon av våra stugor i sommar.

Under sommaren kan vi erbjuda dig övernattning i våra stugor i Kilsbergen. Ett koncept som passar perfekt för dig som vill bege dig ut i naturen och känna lugnet, men ändå ha nära till bekvämlighet.

Raststugor och lägerplatser

Våra raststugor kan du till exempel använda när du vill ta en paus efter en promenad i Kilsbergens fantastiska vandringsstråk, eller när du bara vill ha en plats att njuta på för en stund ute i naturen vid Gårdsjön.

På våra lägerplatser finns vindskydd där många kan övernatta, samt grillplatser. Alla får använda platserna, men om ni är ett större sällskap bör ni boka lägerplatsen innan.

Möjlighet till övernattning

Om du inte har fått nog av naturen bara efter en dag, så finns det även möjlighet att hyra någon av våra övernattningsstugor. Vid Gårdsjötorp finns stugor både kring gården och lite längre ut i landskapet. Stugorna är enkelt utrustade med sängar, bord, stolar och kamin som värmekälla. I de flesta finns varken el eller vatten. För stugorna ute i landskapet en bit ifrån Gårdsjötorp finns utedass. Vid Gårdsjötorp finns både toaletter och duschar i en egen byggnad. Bokar man en stuga för övernattning där så kan man också utnyttja köket som finns i raststugan.

Bokning av stuga

Stugorna och lägerplatserna kan hyras av både dig som privatperson eller om ni är ett större sällskap, som exempelvis skolor och föreningar.

Våra stugor i Kilsbergen är utrustade med sängar, bord, stolar och kamin som värmekälla.

Våra stugor i Kilsbergen är utrustade med sängar, bord, stolar och kamin som värmekälla. Foto: Therese Aremyr.

Senast uppdaterad: 22 maj 2018
Publicerad: 22 maj 2018
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?