Sommaröppet på Trainstation – gratis

Kom och var kreativ hos oss på Trainstation! Här kan du skapa allt från appar, musik och film till egna t-shirt-tryck, nyckelringar och tygväskor.

Inga krav på förkunskaper. Du behöver inte heller ta med dig något. Det kan dock vara bra att veta att det är skofritt i lokalen.

Mer information hittar du på Trainstations webbplats.

Datum och tid: Måndag till fredag kl. 13-18 (v27-33).

Plats: Diktargatan 25, Vivallaskolan. Ingång från skolgården bredvid den lilla fotbollsplanen på höger sida om skolan sett från Vivalla centrum.

Ålder: Aktiviteten är lämplig för de som går i 4:e klass och uppåt. Är man yngre än så är man välkommen tillsammans med en vuxen som aktivt deltar i skapandet tillsammans med barnet. Vi uppmuntrar såväl barn, ungdomar som vuxna att besöka oss.

Kostnad: Alla digitala aktiviteter är gratis exempelvis att göra sin egen låt, rita digitalt, foto och filma i greenscreen. De aktiviteter som kräver fysiskt material kan köpas till självkostnadspris.

Anmälan: Det går bra att bara dyka upp under våra öppettider men det underlättar för oss om du anmäler dig innan via att skicka ett meddelande till oss på Instagram, Facebook eller mail på info@trainstation.se 

Arrangör: Trainstation

Senast uppdaterad: 15 juni 2020
Publicerad: 15 juni 2020
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?