Festen med Viktor Fröjd 14 september 2022

Med housekulturen som outtömlig inspirationskälla skapar Viktor Fröjd ett verk som får publiken att gå in, men dansa ut. Föreställningen är från 13 år.

Biljetter

 • Datum: 14 september.
 • Tid: kl. 19.
 • Plats: Kulturkvarteret, Volymen.
 • Biljettkategorier och kostnader:

  • 13–16 år: 90 kr inkl. serviceavgift.
  • 17–25 år: 120 kr inkl. serviceavgift.
  • 26 år och äldre: 170 kr inkl. serviceavgift.
 • Köp biljett hos Ticketmaster.

Efterfest!

Efter föreställningen blir det dansjam i foajén på Kulturkvarteret med dansare från Kävesta Folkhögskola och KFUM Örebro dance Massive community. Stanna kvar för fortsätta festen tillsammans med dem.

FESTEN ÄR EN HYLLNING TILL MÄNNISKAN OCH DET SINNLIGA

När Viktor Fröjd bjuder in till Festen så är publiken välkommen att delta på sitt sätt. Nedsjunken i en soffa, förstulet smygandes runt rummet eller tokdansandes i festens mittpunkt.

Placerad mitt i verket, tillsammans med sceniska installationer och tre housedansare, blir du en del av Festen – en houseklubb förklädd till föreställning. Till musik av DJ Cheza och med master of cermony Yared får du följa med på en fest du sent ska glömma.

Alla som deltar på Festen är också med och skapar den. Vår resident DJ Cheza tar oss på en resa genom housemusikens värld och vi guidas av vår ceremonimästare Yared. Dansarna Joanna, Johanna och Viktor rör sig igenom festen tillsammans med oss.

Festen är en hommage till streetdanscommunityt – en kultur som vill bejaka allas olikheter och hyllar dansen som uttrycksmedel. Inspirerad av houseklubbarnas musik, jam och dans skapar Fröjd ett verk fyllt av gemenskap och lust.

Porträttbild på Viktor Fröjd

Foto: Rebecca Gustavsson

Klicka på pilarna för att se bilder

Orange kvartscirkel med text Dansscen Örebro följt av ordet biljetter.


Turnerar med Dansnät Sverige hösten 2022.

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Du måste skriva in dina synpunkter för att kunna skicka meddelandet

Tack för ditt svar!