Avboka mötesrum eller resurs i webbmejlen

Den här guiden visar hur du avbokar en lokal som du själv har bokat. 

1. Gå till din kalender och leta upp mötesrummet du vill avboka. Högerklicka på bokningen och välj Avbryt (1) och sedan Skicka avbokningen nu (2).

2.  Du får bekräftelse att objektet är borttaget.

Senast uppdaterad: 4 december 2019

Publicerad: 4 december 2019
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?