Sidhuvud
Translate

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Storfritids Almby skola

Information gällande fritids för åk 4-6

Från vecka 32 går alla barn mellan åk 3-6 på storfritids som ligger på Östra skolan

Denna information riktar sig främst till er som har barn i åk 4-6

Då barnen börjar mellanstadiet arbetar man inte på samma sätt som på lågstadiet, där det var en fritidspedagog i varje klass som hade koll på barnens fritidstider och prickade av i klassrummet varje eftermiddag. Självklart har vi koll på barnens fritidsschema, men barnen måste själva ansvara för att efter skoldagens slut  möta upp fritidspedagog på anvisad plats för att anmäla närvaro. 

Det är viktigt att anmäla till sin fritidspedagog att man är ”här nu” eller säga till att man går hem om man har anmäld fritidstid. De barn som är terminsplacerade behöver inte göra det.

Det är vanligt att man börjar gå hem själv under mellanstadiet och om det är så att ert barn inte behöver fritidshem varje dag kan man välja terminsplacering. Terminsplacering innebär att man har 15 dagar per termin att vara på fritids (kan vara vanliga skoldagar eller lov). Har man terminsplacering betalar man 400kr per termin, istället för att betala en fritidsräkning varje månad. Blankett har vi på fritids vid intresse av detta.

Telefonnummer till Storfritids är 019-215111


Dela:

25 januari 2018 • 14.27

Intraprenaden Almby skola  | Postadress: Box 31220, 701 35 Örebro | Besöksadress: Prostvägen 10 | Kartalänk till annan webbplats
E-post: almby.skola@orebro.se | Tel: 019-21 38 00

Örebro kommuns webbplats

Almby skola F–9