Sidhuvud
Translate

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Föräldrar

Föräldrar är en viktig resurs i skolans arbete. Som förälder ska du känna att du alltid är välkommen att besöka oss och vara med ditt barn i skolan.

Föräldramöte

Vi har ett föräldramöte varje höst för att hälsa nya och gamla föräldrar välkomna och informera om vår verksamhet. Vi brukar börja gemensamt i matsalen och sedan dela upp oss klassvis för att berätta hur vi arbetar i de respektive klasserna.

Vid behov kallar vi till ytterligare ett föräldramöte under året.

Öppet hus

Nån gång varje år bjuder vi in föräldrar, syskon och andra intresserade till ett öppet hus på kvällstid. Då visar vi upp vad vi har arbetat med under året i form av utställningar, bildspel och filmer. Vi brukar också bjuda på en show i form av "småstjärnorna", då eleverna mimar, dansar eller sjunger själva.

Veckobrev/veckobok

I klass F-3 skickar vi varannan vecka hem ett veckobrev, som handlar om vad klasserna har gjort under veckan och vad vi planerar för veckorna som kommer.

I slutet av veckan får alla barn skriva och rita i sin egen veckobok vad de har gjort och lärt sig under veckan som gått. På nästkommande vecka skriver de in vad som ska hända. Vi vill att ni föräldrar skriver under att ni har läst och tagit del av informationen.

Hemsida

Skolan har en egen hemsida. Här kommer vi att lägga in aktuella händelser och informera om saker som ska hända. Vår förhoppning är att klasserna kommer att bidra med material till hemsidan.

Dela:

12 augusti 2016 • 13.08

Kilsmo skola | Adress: Vallvägen 1 , 715 95  Kilsmo
e-post: kilsmoskola@orebro.se | Tel: 019-21 10 00
Örebro kommuns webbplats
Kilsmo skola