Sidhuvud
Translate

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Föräldrar

Föräldrar är en viktig resurs i skolans arbete. Som förälder ska du känna att du alltid är välkommen att besöka oss och vara med ditt barn i skolan. Ta kontakt med berörd lärare för att boka en tid som passar bra för ett besök i ditt barns klass.

Kommunikation


Som förälder kan du alltid ringa till oss på skolan eller ta personlig kontakt. FÖrutom det har vi nu också en hemsida som innehåller aktuell information. Vi skickar även ut veckobrev som berättar vad som har hänt och kommer att hända den närmaste veckan. Eleverna för en egen skoldagbok, en slags loggbok, över hur de har haft det i skolan under veckan. Här kan du läsa mer om skoldagbok.

Föräldramöte


Vi har ett föräldramöte per termin. Höstterminens möte ligger i början av hösten för att hälsa nya och gamla föräldrar välkomna och informera om vår verksamhet. Inbjudan skickas ut till alla föräldrar. Vid behov kallar vi till extra föräldramöten.

Inbjudningar


Fritids inbjuder till dropin-fika en gång per termin som vi uppmuntrar alla föräldrar att ta sig tid och komma på.

Skolan har som avslutning på höstterminen ett luciafirande där föräldrar och släktingar bjuds in och får uppleva vårt luciatåg. På vårterminen bjuder vi in till ett öppet hus där barnen visar vad de jobbat med under året, det kan vara utställningar, "prova-på stationer" för föräldrarna, teaterpjäser eller sång-och dansuppvisning.

Dela:

25 juni 2015 • 14.08

Skolstart

17 augusti 8.20 börjar skolan igen.


Hampetorps skola  | Sjömansvägen 1 | 715 93 Odensbacken
E-post: hampetorpsskola@orebro.se | Tel: 019 - 21 59 55 | Fax: 019 - 21 59 56
Örebro kommuns webbplats

Hampetorps skola