Inget öppet hus på kommunens grundskolor

På grund av coronapandemin kommer skolorna inte att ha öppet hus. Det beslutade Ledningsgruppen Förvaltning förskola och skola den 9 oktober. Du kan hitta information om kommunens grundskolor på orebro.se/grundskola och på respektive skolas webb.

Info på skolwebbarna

På grund av coronapandemin kan de kommunala grundskolorna inte ordna öppet hus som vanligt. Men det börjar ändå bli dags att kolla upp hur det är att gå på de skolor ditt barn är nyfiken på. Du hittar information på respektive skolas webb och på orebro.se/grundskola. Har du frågor om en skola så ta kontakt med skolan, kontaktinformation finns på skolornas webbplatser. Har du allmänna frågor om att söka skola kan du höra av dig till Servicecenter på 019-21 10 00 eller servicecenter@orebro.se

Se en lista på alla grundskolor i Örebro kommun.

Läs mer om kommunens grundskolor, grundsärskolor, skolskjuts med mera.

Sök skola i januari

Snart är det dags att söka till kommunal grundskola, om du har barn som ska börja förskoleklass höstterminen 2021 eller om du har barn som går sista årskursen på sin nuvarande skola. Du kan söka den skola som du önskar att ditt barn ska gå i under perioden 15–31 januari 2021.

Läs mer om hur du söker skola.

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Du måste skriva in dina synpunkter för att kunna skicka meddelandet

Tack för ditt svar!