Sidhuvud
Translate

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Välkommen till Närkes Kils skola!

Närkes Kils skola är en F-6-skola med integrerat fritidshem.
Läs mer

Händer i juni


14 juni: Skolavslutning. Se information nedan.

15 juni: Fritids är stängt

 

Skolavslutning!


Välkommen på Närkes Kils Skolas sommaravslutning!

Torsdag den 14 juni är det dags att avsluta ännu ett fantastiskt roligt läsår på Närkes Kils Skola! I år kommer vi att ha vårt firande på skolgården och programmet startar där klockan 08:30. Eleverna börjar som vanligt klockan 08:10 för en gemensam start i klassrummet.

Efter programmet på skolgården, som beräknas vara klart strax efter klockan 09:00, är det gemensam picknick vid Bagarstugan. Dit tågar eleverna tillsammans klassvis. Till picknicken är alla som vill komma välkomna! Skolbussarna går sedan hem klockan 10:00. Fritids håller öppet som vanligt på avslutningsdagen. Kom ihåg att meddela fritids om ert barn ska åka hem med skolbussen denna dag eller om de ska stanna kvar.

Angående just fritids så vill jag påminna om två saker. Dels att fritids är stängt den 15/6 för planering av höstterminen. Sedan är det bra att veta att när eleverna börjar i åk 2 går de över till ”Stor-fritids” som har sin huvudsakliga lokal i Mellangården.

Varmt välkomna den 14/6!

Med vänlig hälsning

Christer Davidsson, Rektor, Närkes Kils Skola

 

Påminnelse: Sommarscheman!

Från och med måndag 4 juni är det sommarscheman som gäller på fritids. Vi utgår från de tider som ni har fyllt i för era barn. Kolla gärna med oss om du är osäker på vad det står i schemat.

Elevråd 8 maj 2018: protokoll

 

Närvarande: Lovisa, Evald, Frida, Klara, Evelina och Peter

 • Föregående protokoll gås igenom.
 • Regler för gagaboll togs fram.
 • Klassernas ärenden:
  • Bättring på att kasta fruktskal och liknande i komposten.
  • Bättring gällande svordomar och fula ord.
  • Inköp av hopprep och bra fotbollar. Dessa bör märkas upp klassvis.
  • Önskan om konstgräs och ett högre staket vid fotbollsplanen.
  • Regler för kojorna tas upp i klasserna.

Nästa möte: 5 juni  kl. 9.50

Protokoll från skolans matråd 180417

 

Klicka på länkenWord för att läsa det spännande protokollet från matrådet!

Hej alla föräldrar!

 

Vi har fått ett angenämt uppdrag att fundera över som rör alla oss medlemmar i Brukarforum. Först lite info om hur saker och ting hänger samman, så här ligger det till:

Alla som har barn som går på Närkes Kils skola är medlemmar i föreningen Brukarforum. Brukarforum är i sin tur medlem i Klockargårdens ekonomiska förening tillsammans med 12 andra lokala föreningar. Klockargården bildades för 20 år sedan och har ägt fastigheten Klockargården (huset vid skolgården, mitt emot mat- och gymnastiksal). I och med försäljningen av Klockargården har föreningen nu en summa pengar som man tänker sig skall gå till saker som gynnar bygden och de som bor här. Pengar har bland annat redan gått till att starta bordtennisverksamhet samt att bygga vindskydd och grillplats vid Bagarstugan. Vi i Brukarforum har nu fått frågan om vi har några förslag på hur pengarna kan användas och vi i styrelsen tänker att föreningen bör utgå från förslag som gynnar våra skolbarn. Klockargårdens styrelse tar emot förslag och det är de som slutligen avgör hur pengarna ska användas. Skolgården är ju en yta som används flitigt både under och efter skoltid och på vårt möte diskuterade vi bl.a. bänkar vi fotbolls-/skridskoplanen som ett tänkbart förslag.

Så, vår uppmaning till alla er föräldrar är att fundera på om ni har några förslag. Brukarforum har årsmöte 17/4 och vi tänker att det är ett bra tillfälle att komma med förslag och diskutera saken vidare. Om ni hellre mejlar era förslag så går det bra att göra till  brukarforuminarkeskil@hotmail.se.

/Brukarforums styrelse 

Brukarforum

För att bli medlem i skolans Brukaforum sätter du in 200 kr på plusgiro 486 33 36-6. Läs mer om Brukarforum här!

Logga Närkes Kils skola

Dagens lunch

Smartare mat

Örebro kommun strävar efter Smartare Mat vilket berör skollunchen på Närkes Kils skola. Här kan du läsa mer om vad det innebär!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Brukarforum

Innehåll kommande Brukarforum:

 • trygghetsplan
 • timplan
Närkes Kils skola | Hammarby 225 | 70592 Örebro | Karta
E-post: narkes.kils.skola@orebro.se | Tel. 019-214516
Örebro kommuns webbplats
Närkes Kils skola