Sidhuvud
Translate

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Sök till Engelbrektsskolan

Engelbrektsskolan har för nuvarande ca 800 elever på skolan och vi får ständigt nya elever som söker till oss vilket vi naturligtvis är glada för.

Skolval

Om du vill gå på Engelbrektsskolan och inte tillhör skolans upptagningsområde (Sture / Sveaskolan) måste du göra ett skolval. Skolvalsblankett samt mer information kring skolvalet hittar du här . Om du vill välja en profil kan du läsa mer under fliken profiler.öppnas i nytt fönster Observera, om du tänker söka någon av våra profiler så glöm inte att ange det på skolvalsblanketten. De profiler du kan välja är fotboll, dans grund och dans fördjupning.

Sökperioden inför HT-2017 är mellan 15 januari till 15 februari.

Informationskväll kommer att hållas någon gång i slutet av januari, återkommer med exakt datum. Tänker du söka en av våra profiler är det viktigt att du kommer denna kväll.

Förväntningar

För att eleven ska lyckas med sin skolgång tror vi att det är viktigt att ha gemensamma förväntningar på varandra och det visar även den pedagogiska forskningen. Därför vill vi tillsammans göra en överenskommelse om vilka förväntningar vi har på varandra under tiden på Engelbrektsskolan. Förväntningar som skolan har på eleven och vårdnadshavare samt förväntningar eleven och vårdnadshavare har på personalen. Du kan läsa om Engelbrektsskolans förväntningar härWord.

Dela:

25 augusti 2017 • 09.03

Engelbrektsskolan | Box 313 20, 701 35 Örebro | Besöksadress: Wadköpingsvägen 15-19
E- post: engelbrektsskolan@orebro.se | Tel: 019-21 31 21
Örebro kommuns webbplats
Engelbrektsskolan