Öppet hus och elev för en dag

Vill du veta mer om våra utbildningar och hur det är att vara elev på Rudbeck? Då är du välkommen på Öppet hus 22 november kl.17-20. Eftersom felaktig information om datum finns i foldrar poängteras att Öppet hus är den 22 november. 

Program för kvällen

Vi erbjuder fyra högskoleförberedande program och ett certifierat yrkesprogram med goda möjligheter till jobb efter gymnasiet. Hos oss kan du studera i den ståtliga Borgen där flera av landets framstående företagsledare och uppfinnare inlett sina karriärer.

Engagerade lärare och toppmodern utrustning

Rudbecksgymnasiet är en skola som bygger på tradition, verkar i nuet och blickar framåt. I våra fräscha lokaler – mitt i centrala Örebro – möter du engagerade, kunniga lärare och toppmodern utrustning. Vi vill ge dig bästa tänkbara förutsättningar för att lyckas i dina studier.

Under din tid hos oss lovar vi att våra skickliga och kvalificerade lärare kommer att stötta dig och ge dig möjlighet att nå de kunskaper du behöver för framtiden. Hos oss får du tillgång till avancerade laborationslokaler och moderna metodrum.

Stimulerande och varierande undervisning

Vi tror att man lär sig bäst i en stimulerande och varierande vardag. På Rudbecksgymnasiet kombinerar vi olika arbetssätt: klassrumsundervisning varvas med temaarbeten, fältstudier, projektarbeten, universitetsbesök, internationella utbyten, arbetsplatsförlagt lärande i nära samarbete med vårdarbetsgivare och kontakter med företag i Örebro.

Vi har även ett djupgående samarbete med Örebro universitet, men också med högskolor utomlands. För oss är ett internationellt perspektiv viktigt och du får möjlighet att delta i spännande internationella utbyten med skolor i Spanien, Italien, Frankrike, Nederländerna, Tyskland och Schweiz. Vi erbjuder flera utbildningar på engelska (IB och NA-SPRINT) samt en internationell profil på Ekonomiprogrammet.

Hoppas du får en trevlig kväll hos oss!

/Eleverna och personalen på Rudbeck

Elev för en dag

Att vara elev för en dag innebär att du under en dag följer en klass på det program du är intresserad av.

Låter det intressant? Vill du veta mer eller boka tid för elev för en dag? Kontakta studie- och yrkesvägledaren på din skola.

Senast uppdaterad: 17 november 2017

Publicerad: 5 oktober 2017
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?