Sidhuvud
Translate

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Nyhetsarkiv

 • [22 januari]

  Studiedag 26/1


  Här kommer en påminnelse om att Lillåns södra skola har studiedag nu på fredag den 26/1. Även fritids har stängt denna dag.
  Läs mer


 • [22 december]

  God jul och gott nytt år!


  Stort tack för den här terminen. Nu går vi på jullov och ses åter igen tisdag den 9 januari klockan 8.30.God jul och gott nytt år önskar personalen på Lillåns södra skola!
  Läs mer


 • [18 december]

  Nobel


  I samband med Nobeldagen har mellanstadiet olika teman som de arbetar med under ett par dagar. En förmiddag hade eleverna som uppgift att i blandade grupper göra en godisfångare. Godisfångaren skulle klara av att hämta så många godisar som möjligt två meter bort under 40 sekunder. Alla grupper fick likadant material att jobba med. Eleverna har också skrivit berättande texter med skräcktema. En Nobellunch med prisutdelning avslutar Nobeltemat.
  Läs mer


 • [1 december]

  Illustrationer av skolans trivselregler


  Förra fredagen samlades förskoleklassen och år 3 för att försöka illustrera skolans trivselregler. Eleverna delades in i mindre faddergrupper och fick varsin regel. En del grupper klippte ut passande bokstäver och bilder ur tidningar, andra grupper ritade och illustrerade sin regel. En trevlig förmiddag tillsammans med faddrar och fadderbarn.
  Läs mer


 • [20 november]

  Vinnarna är..


  I fredags förra veckan avslutade vi vårt läsprojekt, Kura Skymning. Elevernas läsengagemang har varit väldigt roligt att se under dessa veckor och vi hoppas att eleverna fortsätter att läsa och upptäcka nya böcker. De klasser som hade samlat ihop flest poäng var på lågstadiet klass 2 och på mellanstadiet klass 5A. Grattis till er! Tre elever från vardera klass lottades ut och fick ta med sig en bok hem.
  Läs merDela:

7 april 2017 • 08.55

Lillåns södra skola | Adress: Åkervägen 37, 703 75 Örebro
E-post: catharina.skyllberg@orebro.se | Telefon: 019-21 29 74

Örebro kommuns webbplats
Lillåns södra skola