Sidhuvud

Välkommen till Närkes Kils skola!

Närkes Kils skola är en F-6-skola med integrerat fritidshem.
Läs mer

Brev från nya rektorn

Hej alla elever och vårdnadshavare! Hoppas att ni haft en fantastisk sommar!

Jag heter Christer Davidsson och är från höstterminens start ny rektor på Närkes Kils Skola. Jag påbörjade min tjänst i förra veckan och har fått ett varmt välkomnande från pedagogerna. De har under de senaste dagarna hjälpt mig att få en bild av det arbete de gör med eleverna och jag känner att det är en trygg och bra skola jag har kommit till. Det känns jätteroligt att vara här och jag ser fram emot att möta er alla under hösten.

Magnus Wreeby har gått vidare och är idag rektor på Wallerska Skolan. Jag önskar honom lycka till med sitt nya uppdrag och tackar för all hjälp jag fått av honom. Jag har, liksom Magnus hade, en kombinationstjänst vilket innebär att jag även är biträdande rektor på Mellringeskolan F-6. Min tid kommer alltså att fördelas mellan de båda skolorna.

Så fort det löst sig med telefoner så kommer ni att kunna nå mig på 213271 men fram till dess går det att komma i kontakt med mig på 216207. Det går även bra att skicka e-post till christer.a.davidsson@orebro.se

Mitt första uppdrag blir att hälsa på i klassrummen och presentera mig för eleverna. Det har jag planerat att göra nu på fredag. Det blir spännande!

Varmt välkomna till höstterminen på Närkes Kils Skola! Vi ses!

/ Christer

Händer i augusti-september


30 augusti: Fotografering

6 september: Föräldramöte fritids

15 september: Skoljoggen

20 september: Fritids stänger kl. 16.00!

21 september: Studiedag. Fritids är öppet.

27 september: Höstvandring för hela skolan.


Information från rektorn -

uppdaterad 21 juni 2016


Vi är nu klara med vem som ska vara klassföreståndare för de olika grupperna och hur vi ska fördela lokalerna kommande läsår.

Följande mentorer/klassföreståndare kommer att arbeta på skolan läsåret 16/17:

Norrgården

Förskoleklass: Emelie Berglund

Årskurs 1: Hanna Skagerlund

Årskurs 2: Ewa Nilsson

Mellangården

Årskurs 3: Ann-Britt Jansson

Årskurs 4-5: Maria Andersson och Mia Andersen

Årskurs 6: Maria Andersson och Mia Andersen

Fritids

Personalgruppen på fritids inför läsåret 16/17 är nu fastställd. Två nyanställningar har gjorts, Bosse och Linda är varmt välkomna till Närkes Kils skola och fritids. Bosse kommer närmast från fritids på Mellringeskolan och Linda från förskolan Sörgården. Båda har tidigare jobbat på Varbergaskolans fritids. Övrig personal på fritids är idel kända ansikten: Nicke, Kajsa, Peter, Måns och Emelie.

Skolan fortsätter att växa och det känns roligt för oss att kunna anställa. Baksidan av den växande skolan är att vi blir trångbodda. Det är svårt att hitta bra lösningar för t.ex. kläder och skor i Norrgården. Vi för diskussioner med fastighetsägaren om olika lösningar och hoppas att de går oss till mötes.

Rektor

Jag vill också passa på att tacka för mina sex år i Närkes Kil då jag kommer att avsluta mitt uppdrag här för ett uppdrag på en annan skola. Det har varit fantastiskt roliga år och jag är så glad att jag fått förmånen att vara här!

Den nya rektorn heter Christer Davidsson och han tillträder 8 augusti. Christer har senast jobbat på Mellringeskolan som fritidspedagog och arbetslagsledare.

Med vänlig hälsning

Magnus Wreeby

Rektor Närkes Kils Skola

Bosse och Linda - våra två nya kollegor som börjar hösten 2016

Text

Logga Närkes Kils skola
Dagens lunch

Smartare mat

Örebro kommun strävar efter Smartare Mat vilket berör skollunchen på Närkes Kils skola. Här kan du läsa mer om vad det innebär!länk till annan webbplats

Närkes Kils skola | Hammarby 225 | 70592 Örebro | Karta
E-post: narkes.kils.skola@orebro.se | Tel. 019-214516
Örebro kommuns webbplats
Närkes Kils skola