Testa elcykel - utmaning 5

Man som cyklar på elcykel

Genom att cykla istället för att åka bil sparar du pengar och miljö. Med elcykel klarar du längre sträckor och slipper komma svettig till jobbet.

Vi söker dig som normalt tar bilen till jobbet, men som vill prova något nytt. Elcykeln ger dig extra kraft och fungerar bra även på längre pendelsträckor. Då får låna en cykel under en vecka, måndag till måndag. Erbjudandet gäller tio veckor under våren 2015, med start 17 augusti och avslutning kring slutet av oktober. Du hämtar och lämnar cykeln hos vår samarbetspartner Norra Cykel, Engelbrektsgatan 16-18, Örebro.

Villkor:

  • Du ska vara boende i Örebro kommun.
  • Du pendlar idag till jobbet med bil.
  • Du förväntas besvara en kort enkät när testveckan är avslutad.

Vi rekommenderar att du undersöker vad din hemförsäkring säger angående stöld och skada av egendom. Hemförsäkringen kan till exempel täcka stöld och skada mot en självrisk som beräknas utifrån värdet på elcykeln. Om hemförsäkringen inte täcker detta är det butikens försäkring som gäller och det blir betydligt dyrare.


Så här antar du utmaningen

Lämna din intresseanmälan snarast! Fyll i kontaktuppgifter och svara på några korta frågor här: https://websurvey.textalk.se/start.php?ID=87629
Antalet platser är begränsat – vi hör av oss om du tillhör de utvalda testpiloterna!


För ett bättre klimat

Under 2015 lanseras en ny klimatutmaning varje månad där du kan vara med och påverka. Du väljer själv om du vill delta i en eller flera utmaningar. På vår blogg kan du
läsa mer om projektet, få tips, inspiration och kunskap om hur du blir klimatsmartare.

Tillsammans skapar vi ett mer hållbart Örebro.


Senast uppdaterad: 17 augusti 2015

Publicerad: 17 augusti 2015
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?