​Testa bilpool! - utmaning 7

Händer på ratt i bil.

Ibland krävs det bil för att ta sig fram – men måste man äga den? Dela är smart! Som medlem i en bilpool har du alltid tillgång till en miljöklassad bil när du vill, och slipper den när du inte behöver den. Antar du utmaningen att testa bilpool?

Medlemskap i en bilpool har många fördelar – du har alltid tillgång till ett modernt miljöklassat fordon, men du slipper fundera på service, däckbyte, besiktning, tvätt, garageplats och andra måsten som kostar både tid och pengar. Utmaningen riktar sig till resenärer som redan äger- eller funderar på att köpa en bil. Vi bjudet på startavgift och gratis medlemskap under en testmånad i bilpool. (Du betalar endast för sträckan du kör med bilen.) Då vi uppmuntrar till hållbart resande även kortare sträckor så får du som utmanare i bilpoolsutmaningen även förtur till elcykelutmaningen.

Villkor

  • Du ska vara boende i Örebro kommun.
  • Du äger- eller funderar på att köpa en bil.
  • Du förväntas besvara en kort enkät när testveckan är avslutad.

Så här antar du utmaningen:

Bilpoolsutmaningen drivs av Örebro kommun i samarbete med Sunfleet.

Anmäl dig på webben eller på Servicecenter, Drottninggatan 5 i Örebro.

Hur klimatsmart är du? grön botten med vit text.

För ett bättre klimat

Under 2015 lanseras en ny klimatutmaning varje månad där du kan vara med och påverka. Du väljer själv om du vill delta i en eller flera utmaningar. På vår blogg kan du läsa mer om projektet, få tips, inspiration och kunskap om hur du blir klimatsmartare.


Senast uppdaterad: 5 oktober 2015

Publicerad: 5 oktober 2015
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?