Sidhuvudbild

Välkommen!

Gumaeliusskolan som är en åk 7-9 skola, ligger centralt på väster i Örebro. Skolan har arbetat med arbetsenheter sedan 1983. Nu finns 7 arbetsenheter. I dessa går ca 530 elever fördelade på 18 klasser. Alla elever har valt en profil. På skolan finns profilerna dans, ishockey, fotboll, ridning, engelska, bild&form, discovery, matematik och ämnesfördjupning. Skolan drivs sedan årsskiftet 2007/08 som en Intraprenadskola.

Vem ska få pedagogiskt pris!

Skickliga pedagoger betyder så mycket! Därför delar Örebro kommun ut Pedagogiskt pris till någon eller några pedagoger som har utmärkt sig i sitt pedagogiska uppdrag och bidragit till ökad måluppfyllelse. Nomineringsperioden är 1–30 april. Ta chansen att nominera!

1–30 april kan alla som bor eller arbetar i Örebro nominera en enskild pedagog, ett arbetslag eller en enhet – förskola, fritidshem eller skola – till priset.

Nominera här! (länk till www.orebro.se/41512.htmllänk till annan webbplats)

Prisutdelning i höst

Priset delas som vanligt ut vid årets lärardagar.

Mer information

Läs mer på orebro.se/pedagogisktprislänk till annan webbplats.(länk till www.orebro.se/pedagogisktprislänk till annan webbplats)


Tidigarelagd skolavslutning!

Denna vårtermin är lite speciell eftersom vi står inför en stor flytt av hela verksamheten. Vi har därför beslutat att tidigarelägga sommaravslutningen till fredagen den 3 juni.

Vi har också flyttat en studiedag från den 24 maj till den 7 juni så att eleverna på detta vis inte förlorar någon ordinarie skoldag och vi som personal får mer tid att packa ner allt material innan sommaren. Några dagars extra sammanhängande sommarlov för eleverna som bonus!

Specialkost

Om ert barn/eleven har behov av specialkost, kontakta
skolsköterskan.

I de fall barnet/eleven ska börja på en ny skola kan det vara bra att kontakta skolrestaurangen direkt för att specialkosten ska kunna ges från första dagen.

Kontakta därefter skolsköterskan.

Frånvaroanmälan

Vid sjukdom anmäler ni på e-skolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller ringer 019-21 22 46
LedighetsansökanPDF

Övningsskola

Föräldratelefon
Örebro kommun

E-post

Gumaeliusskolan | Box 315 10 | 701 35 Örebro | Besöksadress: Karlslundsgatan 32-40
E-post: gumaeliusskolan@orebro.se | Tel: 019 - 21 22 40 | FAX: 019 - 21 44 33 | Kartalänk till annan webbplats
Örebro kommuns webbplats
Gumaeliusskolan