Sidhuvud

Välkommen till Lillåns södra skola

Lillåns södra skolas vision

Nytt på LiS skolwebb

 • God Jul och Gott nytt År


  [20 december]

  Tack för gott samarbete! Vi i personalen önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!Välkomna tillbaka tisdagen den 10 januari 8.30. 

  Läs mer

 • Skridskodag för 4-6


  [20 december]

  Igår åkte hela mellanstadiet till Trängen för att åka skridskor. Det är en återkommande utflykt där vi låter årets sexor prova på curling med instruktörer. Vi hade hela hallen för oss själva och lekte lekar, åkte fritt och spelade något som liknar hockey. En härlig dag där alla utvecklade sin åkning!

  Läs mer

 • Tack för julbasarsinsamlingen!


  [15 december]

  Det var många personer som var intresserade av våra saker som vi hade bakat eller gjort själva. Vi sålde kakor, lotter, julpynt och massor av mer grejer. Julgodiset tog slut direkt så vi fick göra nytt. Tillsammans skapade vi en fin julstämning med glögg, kakor, julmusik och andra fina goda saker. Som vanligt fick vi in mycket pengar – strax över 19 000 kronor, som kommer skickas vidare till vår skola i Colombia. Det har blivit en vanlig tradition att ha en julbasar och vi får se om det blir något nästa år.

  Läs mer

 • Vi i femman


  [14 december]

  Nu är det klart att 5S på skolan har gått vidare i Vi i femman som en av de 8 bästa av 97 klasser i Örebro län! Den 26 januari kan ni följa tävlingen på radio P4!

  Läs mer

 • Årets julbasar 25 november


  [18 november]

  Fredagen den 25 november klockan 14-17 öppnar vi årets julbasar på Lillåns södra skola. Vi säljer egengjort julpynt, kakor och vi har kaffeservering och lotterier. Alla pengar går till att inreda vår skola i Colombia. Varmt välkomna önskar elever och personal!

  Läs mer


Meny Gyllene skeden

Välkommen till skolrestaurangen

Meny Lillåns södralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det finns även en app som heter Skolmaten som finns att hämta gratis på App

Glöm inte att avbeställa specialkost vid frånvaro.
Tfn: 019 - 21 39 43

Lillåns södra skola | Adress: Åkervägen 37, 703 75 Örebro
E-post: catharina.skyllberg@orebro.se | Telefon: 019-21 29 74

Örebro kommuns webbplats
Lillåns södra skola