Sidhuvud

Välkommen till Lillåns södra skola

Lillåns södra skolas vision

Nytt på LiS skolwebb

 • Studiedag 18/4


  [7 april]
  Bild på vandringsskor
  Tisdag den 18/4 har skolan studiedag. Fritids är öppet som vanligt. På fritids kommer vi att denna dag vara ute i skogen. Vi grillar över öppen eld och hoppas att vädret är med oss så att vi får en skön dag.

  Läs mer

 • Dags att nominera till Pedagogiskt pris


  [6 april]

  Har du världens bästa lärare? Älskar ditt barn att gå till skolan, fritids eller förskolan? Skickliga pedagoger betyder så mycket! Därför delar Örebro kommun ut Pedagogiskt pris till någon eller några pedagoger som har utmärkt sig i sitt pedagogiska uppdrag och bidragit till ökad måluppfyllelse. Ta chansen att uppmärksamma dina favoritpedagoger!


  Läs mer

 • Skolbloggar


  [6 april]

  Glöm inte att följa arbetet i våra klassbloggar och fritids blogg. De flesta sidorna är med och tävlar om bästa klassbloggg i Webbstjärnans tävling och Guldgänget.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har klarat sig vidare genom den andra gallringen! Ni kan läsa mer om webbstjärnan här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  Läs mer

 • Sportlovet


  [1 mars]
  Barn gör semlor
  Förra veckan var det sportlov. Vi på fritids hade öppet som vanligt och gjorde diverse olika aktiviteter nästan varje dag. Vissa dagar tog vi det bara lugnt och skönt på hemmaplan. Andra dagar åkte några skridskor, några åkte till Länsmuseumet och andra åkte och bowlade. Semlor och krabbelurer gjorde vi också under lovet. Gott! I slutet av veckan kunde vi konstatera att det hade varit en skön och rolig vecka.

  Läs mer

 • Skridskodag för F-3


  [10 februari]
  Vi på Lillåns Södra skola har lite av en tradition att planera in en skridskodag vid den här tiden på året. Så, i tisdags åkte hela F-3 iväg till Behrn arena och åkte skridskor. Det var en rolig och fartfylld dag för både stora och små!Klicka på inlägget för att se några bilder från skridskodagen.

  Läs mer


Aktuellt på skolan

Studiedag 8 mars saknas i läsårsförläggningen. Fritids är öppet.

Läsårsförläggning 16/17PDF

Provdatum för Nationella prov


Meny Gyllene skeden

Välkommen till skolrestaurangen

Meny Lillåns södralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det finns även en app som heter Skolmaten som finns att hämta gratis på App

Glöm inte att avbeställa specialkost vid frånvaro.
Tfn: 019 - 21 39 43

Lillåns södra skola | Adress: Åkervägen 37, 703 75 Örebro
E-post: catharina.skyllberg@orebro.se | Telefon: 019-21 29 74

Örebro kommuns webbplats
Lillåns södra skola